Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

LEN Euro Cup: Ξεκίνημα με ήττα για τον ΠΑΟΚ

Για την 1η αγωνιστική του 2ου Προκριματικού γύρου του LEN Euro Cup, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετώπισε στην Σλοβενία την Ορτίτζια από την Ιταλία, από την οποία και γνώρισε την ήττα με 15-13.

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η Ορτίτζια, η οποία πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo να μειώνει σε 2-1 με τον Κούπμαν. Ο Κάσια ανέβασε ξανά την διαφορά στο +2 (3-1) με τον Κούπμαν και πάλι να μειώνει σε 3-2.

Οι Ιταλοί ξέφυγαν στα τρία γκολ (5-2) με τον Τσολακούδη να μειώνει προσωρινά σε 5-3, πριν ο Καρνεσέκι διαμορφώσει το 6-3, που ήταν και το σκορ του, αν μη τι άλλο, γεμάτου πρώτου οκταλέπτου.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου οκταλέπτου οι τυπικά γηπεδούχοι έκαναν το 7-3, με τον Κεχαλάρη να μειώνει σε 7-4, ωστόσο ο Καμποπιάνο έφτασε την διαφορά εκ νέου σε νταμπλ-σκορ και στο 8-4.

Ο Πολυμέρης Προσινικλής μείωσε σε 8-5, όμως οι Ιταλοί είχαν απάντηση, πετυχαίνοντας ακόμη δύο τέρματα, διαμορφώνοντας το 10-5, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Κάσια ανέβασε την διαφορά στα έξι τέρματα (11-5) με τους Κούπμαν και Κεχαλάρη να μειώνουν σε 11-7 για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo. Ο Ινάμπα έκανε το 12-7, με τον Καρατζά να μειώνει σε 12-8, όμως ο Ινάμπα ξανά, έκανε το 13-8 που ήταν και το σκορ της περιόδου.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Κομποπιάνο με πέναλτι έκανε το 14-8, με τον Δικέφαλο να απαντά με σερί 0-4 με δύο γκολ του Λασκαρίδη και από ένα τέρμα από τους Μπιτσάκο και Τσολακούδη, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει την ολική ανατροπή, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 15-13. Το τελευταίο γκολ του ΠΑΟΚ Domus Ergo πέτυχε και πάλι ο Λασκαρίδης.

Ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (28/9) στις 18:30, όπου και θα αντιμετωπίσει την Ντούισμπουργκ.

Ορτίτζια – ΠΑΟΚ Domus Ergo: 15-13

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 4-2, 3-3, 2-5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Απαιτητική έξοδος για Στεάουα πριν τον ΠΑΟΚ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και η Στεάουα Βουκουρεστίου πριν την ευρωπαϊκή τους συνάντηση στην Τούμπα κλίνονται να δοκιμαστούν στις...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version