Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Λεωνίδας Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ ήρθε για να μείνει!»

Άκρως επιτυχημένη ήταν η παρθενική χρονιά του τμήματος ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, που κέρδισε τη θέση του στα μεγάλα «σαλόνια». Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» Λεωνίδας Παπαδόπουλος, μιλά στη FORZA για την επιτυχία του συνόλου του, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, ενώ παράλληλα στέλνει το δικό του μήνυμα για το μέλλον!

Τι σας άφησε η χρονιά που ολοκληρώθηκε;

«Καταφέραμε να πετύχουμε τα πάντα, παρότι ήμασταν άμαθοι σε αυτό το άθλημα σαν ομάδα. Όλα τα παιδιά πλην ενός έπαιζαν για πρώτη φορά ποδόσφαιρο Σάλας. Πιστεύω ότι αυτό είναι άθλος. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα κόντρα σε μια ομάδα που επένδυσε πολλά χρήματα και παλεύει τρία χρόνια να ανέβει. Έτσι αποκτά μεγαλύτερη σημασία η επιτυχία. Το πιο θετικό είναι ότι τα παιδιά βάλανε πάνω από όλα την ομάδα, αφιλοκερδώς για πετύχουμε».

Πως ήταν η ένταξη των παιδιών σε αυτές της νέες συνθήκες;

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά στην αρχή. Τα παιδιά δεν ήξεραν καν τους κανονισμούς, το πως αντιδρά η μπάλα που είναι μικρή και βαριά. Ήμασταν όμως και τυχεροί γιατί έχουμε πάρα πολύ καλούς παίκτες και αυτό που χρειαζόμασταν ήταν ο χρόνος».

Πότε άρχισε η ομάδα να αποδίδει όπως θέλετε;

«Μέχρι τα μέσα της σεζόν δεν ήμασταν αυτό που θέλαμε. Από εκείνο το σημείο και μετά αρχίσαμε να αποδίδουμε και στους δύο τελευταίους αγώνες παίξαμε ότι πιο κοντινό σε ποδόσφαιρο σάλας. Δεν είμαστε εντελώς ικανοποιημένοι όμως. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Θα κρατήσουμε έναν βασικό κορμό από πέρσι, και τη νέα σεζόν θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι».

Ποιος ο στόχος ενόψει της νέας σεζόν;

«Θα παίξουμε κόντρα σε ομάδες που είναι χρόνια στον χώρο. Οπότε ο πρώτος στόχος είναι να μείνουμε στη Super League κι από εκεί και πέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι να πετύχουμε ό,τι μπορούμε. Θέλει χρόνο να γίνουμε παραδοσιακή δύναμη στο άθλημα, όπως και το να μπορέσουμε να ετοιμάσουμε παίκτες».

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που περιμένετε να βρείτε μπροστά σας;

«Για εμάς είναι δύσκολο, δεν υπάρχουν παίκτες ποδοσφαίρου Σάλας στη Θεσσαλονίκη. Οπότε είτε πρέπει να κάνεις υπέρβαση στο οικονομικό για να φέρεις παίκτες, είτε να έχεις χρόνο για να φτιάξεις τους παίκτες που ήδη έχεις. Το πιο υγιές είναι το δεύτερο. Να βγαίνουν παίκτες από τον ΠΑΟΚ».

Είστε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου;

«Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από αυτό που περίμενα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια η Μίκρα σχεδόν γέμισε, ενώ αυτό το αντιλαμβανόμουν και από τα μηνύματα που δεχόμουν. Ήμασταν τυχεροί καθώς είχαμε στην ομάδα τον Γιώργο Μαυρίδη που τον γνωρίζουν όλοι. Μίλησε για τη σάλα και βοήθησε την ομάδα να γίνει γνωστή».

Ποια τα μεγάλα σας όνειρα για το μέλλον;

«Ονειρεύομαι να δημιουργηθούν ακαδημίες. Αυτό θα βοηθήσει και τον σύλλογο, και τη δουλειά μου. Σε δεύτερη φάση, φυσικά και ονειρεύομαι έναν ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί στην Α Εθνική, κι όταν πάρουμε το πρωτάθλημα, γιατί θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή, να μπορέσουμε να παίξουμε στο Champions League. Αυτή η ομάδα δεν στήθηκε για να ένα χρόνο, ο ΠΑΟΚ ήρθε για να μείνει».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version