Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Λιάσος Λουκά: «Εγκληματικό αυτό που έγινε στο ΠΑΟΚ-Μακάμπι»

Δημοφιλή

Ο Λιάσος Λουκά έχει μείνει στην ιστορία του ΠΑΟΚ για τους λάθος λόγους, καθώς αγωνίστηκε όντας τιμωρημένος κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Κύπριος της ΑΕΖ Λακακίου μίλησε σε podcast της χώρας του και αναφέρθηκε στο πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Με ήθελαν δύο χρόνια και έγινε στα 23 μου, ήταν ο Εγκωμίτης, ο Γιασεμάκης. Ήταν πιο υψηλό το επίπεδο τότε, όλοι ήθελαν να πάνε εκεί, εδώ τώρα όμως ανεβήκαμε επίπεδο έρχονται εδώ οι Έλληνες και δεν πάνε εκεί οι Κύπριοι. Πήγα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος, εξαιρετική ατμόσφαιρα η Τούμπα. Όταν πας εκεί και να μην είσαι ΠΑΟΚ, γίνεσαι!

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας:

Έφυγα από την Αμμόχωστο, έπαιζα στο ΓΣΠ με 20.000 κόσμο και πήγα στην Τούμπα. Μιλάμε για… αρρώστια μεγάλη. Και στην Κύπρο υπάρχει αλλά εκεί είναι περισσότερο το πάθος, πιο φανατισμός. Η ατμόσφαιρα είναι κάτι εξαιρετικό.

Για το θέμα με την τιμωρία του και το ματς με την Μακάμπι:

«Σειρά λαθών έγινε, Το 99 παίξαμε με την Αούστρια Βιέννης (η Σαλαμίνα) και είχε δει κόκκινη κάρτα. Το 2004 ήταν το παιχνίδι με την Μακάμπι. Το χειρότερο της καριέρας μου. Έστειλαν από την UEFA τους τιμωρημένους, δεν το είδαν, αυτά. Εγώ δεν το θυμόμουν μετά από τόσο χρόνια. Ήμουν καλά στην ομάδα, αλλά αυτό στοίχισε και στον ΠΑΟΚ και σε μένα. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον. Ήταν ένα.. έγκλημα. Τότε ήταν δύσκολο, τώρα οκ. Η οικογένεια Σαββίδη είναι τώρα εκεί και άλλαξε τον ΠΑΟΚ».

Δείτε από το 11:22 του video όσα λέει για τον ΠΑΟΚ:


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία