Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Λουτσέσκου δεν έχει κανείς

Δημοφιλή

Το καλοκαίρι στιγματίστηκε από την καταραμένη φάση με την Μάλμε. Όπως και να το δεις, το πιο αρνητικό ήταν αυτό το οποίο μας στέρησε την ευκαιρία να δούμε αν ο ΠΑΟΚ τα κατάφερνε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η Σπάρτα Πράγας.

Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ παίζει στο πολύ δυνατό Europa League και μαζί βεβαίως θα προσπαθήσει να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα. Άρα, κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με τα περσινά δεδομένα.

Στην Ευρώπη θα έχει κάθε μήνα μέχρι τον Ιανουάριο 1-2 δύσκολα ματς και θα επιστρέφει Κυριακή στο πρωτάθλημα για να το διεκδικήσει από τους άλλους τρεις. Τους δύο που έχουν Ευρώπη και την ΑΕΚ που θα παίζει έναν αγώνα την εβδομάδα, τρεις αντιπάλους που επίσης έκαναν σπουδαίες μεταγραφές, κάτι που φυσικά δεν σημαίνει ότι θα έχουν και πολύ καλές ομάδες. Θα δούμε…

Λουτσέσκου κανείς δεν έχει και κανείς δεν είναι σίγουρος ότι ο Αλμέιδα, ο Μεντιλίμπαρ και ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα καταφέρουν να κάνουν ομάδες. Στον ΠΑΟΚ είμαστε σίγουροι γι΄ αυτό λόγω Λουτσέσκου.

Πάμε να το ζήσουμε λοιπόν και να δούμε τη δοκιμασία του ΠΑΟΚ που στο τέλος-τέλος θα γεμίσει και το ρόστερ και απλά θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να φθάσει και πάλι σε ψηλά επίπεδα ατομικής απόδοσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία