Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Λουτσέσκου: «Δεν έχω τίποτα να πω για τους παίκτες μου και για την προσπάθεια που έκαναν»

Ποιες ήταν οι τοποθετήσεις του Λουτσέσκου στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου;

Αναλυτικά όσα είπε: «Τα λάθη κρίνουν το αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο. Εμείς είχαμε λάθη μπροστά από την εστία και πληρώσαμε το γεγονός ότι δεχθήκαμε ένα γκολ. Εμείς παίξαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Έπρεπε να σκοράρουμε. Δεν το κάναμε. Και εκεί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Είχαμε σπουδαίες ευκαιρίες. Στο ποδόσφαιρο, εάν δεν σκοράρεις δεν έχεις την δυνατότητα να κερδίσεις. Σε αυτό το παιχνίδι, θα έπρεπε να σκοράρουμε. Δεν μπορώ να μιλήσω για κόπωση. Τελευταία ήταν τεράστια η διαφορά δυναμικότητας. Και με άδεια εστία, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Υπάρχουν περίοδοι που οτιδήποτε κι αν κάνεις έρχονται εναντίον σου τα πράγματα. Και άλλες περίοδοι που έρχονται υπέρ σου τα πράγματα. Πρέπει να παλέψεις πολύ, να αντιδράσεις, υπάρχουν οι περίοδοι που η μπάλα πηγαίνει προς την εστία σου, χωρίς ευκαιρίες. Πρέπει να παλέψουμε με απόλυτη θέληση. Δεν έχω τίποτα να πω για τους παίκτες μου και για την προσπάθεια που έκαναν. Ενώ δημιουργήσαμε πολλά, δεχθήκαμε ένα γκολ από το πλάγιο άουτ. Δεν θυμάμαι ούτε ένα ματς με αντίπαλο τον Άρη σε αυτά τα τρία χρόνια, που ακόμη κι αν κερδίσαμε, δεν είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες κατά την διάρκεια του αγώνα. Και ειδικότερα απέναντι σε μία ομάδα που έχει μία συνοχή και αμύνεται με αυτόν τον τρόπο, παίζοντας με τις τοπ ομάδες της Ελλάδας. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν διαφορετική η εικόνα του αγώνα, κλέβαμε κάποιες μπάλες στο γήπεδο. Ίσως εμφανίστηκαν κάποια λάθη. Περίμενα περισσότερα πράγματα από όσους μπήκαν. Είχαν πίεση στο συγκεκριμένο διάστημα στο χρονικό σημείο του αγώνα».

Για το αν ο αέρας μπορεί να επηρέασε την εικόνα του αγώνα:

«Ο αέρας παίζει ρόλο και για τις δύο ομάδες. Δεν νομίζω ότι επηρέασε ιδιαίτερα την προσπάθεια. Μην επιχειρείτε να κάνετε τα πράγματα περίπλοκα. Εμείς θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και η εικόνα να είναι διαφορετική. Όταν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις. Ο Άρης έχει μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Πρέπει να σκοράρεις στην άδεια εστία. Γιατί δεν σκοράραμε; Για αρκετούς λόγους. Το γιατί, η υπερβολική θέληση, η πίεση που άσκησε η ομάδα του Άρη, είναι ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για εμένα. Την ίδια στιγμή βλέπουμε ωραία πράγματα και η ομάδα θα συνεχίσει να προχωράει».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται ξανά γκολ με φάση που ξεκινάει από πλάγιο άουτ, αλλά και για την απουσία του Μπράντον:

«Δεν είναι συνηθισμένο, πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι για το αποτέλεσμα. Το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί αμέσως αν σε μία στιγμή νομίζεις ότι δεν θα κινδυνεύεις. Οσο για τον Μπράντον, μας λείπουν οι κινήσεις του, αυτές που έχει δημιουργήσει. Θα επιστρέψει, τώρα δεν είναι έτοιμος για να το κάνει. Θα το δούμε. Για τους επιθετικούς, πρέπει να πω ότι θα πρέπει να αφομοιώσουν όσους τους ζητάμε. Ο Μπράντον αυτή την στιγμή δεν είναι έτοιμος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version