Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Λουτσέσκου: «Μερικές φορές είναι καλό να μη νικάς…»

Δημοφιλή

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ: ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΓΑΤΙΔΗΣ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλυσε τις εντυπώσεις του από το φιλικό παιχνίδι με τη Χιμπέρνιαν, μιλώντας στους απεσταλμένους εκπροσώπους του Τύπου στην Ολλανδία.

«Μερικές φορές είναι καλό να μην νικάς, γιατί μετά όλοι σας υπερβάλλετε. Να έχουμε τα πόδια κάτω, ειδικά εσείς. Πρέπει μερικές φορές να απελευθερώνουμε την πίεση που έχουμε μέσα μας και αυτό συμβαίνει με μία τέτοια ήττα» είπε αρχικά, και συνέχισε: «Μιλώντας σοβαρά, μου άρεσε πολύ το πρώτο ημίχρονο, κάναμε ευκαιρίες και μέσω πρέσινγκ κερδίζαμε την μπάλα. Δεχθήκαμε ένα γκολ όπως το δεχθήκαμε, αυτή τη στιγμή δεν έχουμε την απαραίτητη φρεσκάδα για να παίρνουμε αποφάσεις. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν πολλοί νέοι παίκτες υπήρχε μεγάλη διαφορά σε σχέση με το πρώτο μέρος. Είμαστε ικανοποιημένοι, ειδικά από το πρώτο μέρος, από την οργάνωση που προσπαθήσαμε να έχουμε. Θα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Όλες οι ευκαιρίες ήρθαν από οργανωμένες προσπάθειες, έχει δουλευτεί αυτό, δεν μας έδωσε δώρα ο αντίπαλος. Το έχουμε σαν συνέχεια από την περσινή σεζόν, είναι κάτι σημαντικό για εμάς, γι΄ αυτό δήλωσα ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο».

Για το στόχο στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας:

«Πηγαίνοντας από παιχνίδι σε παιχνίδι θα συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, κάποιοι παίκτες είναι πιο εξοικειωμένοι, στο τέλος θα έχουμε δύο φιλικά ένα 60 και 60 λεπτών και ένα 90 λεπτών, θέλω να κάνω μίξη, να συνεργάζονται διαφορετικοί παίκτες γιατί θα το βρούμε και μέσα στη σεζόν, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το πρώτο επίσημο ματς της περιόδου. Περιμένουμε τον Ντέλια, περιμένουμε τον Κεντζιόρα δεν ξέρω αν είναι ακόμη επίσημο, αλλά ελπίζω, ο Αντρίγια κάνει διακοπές, βήμα-βήμα πάμε. Και είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφορά μεταξύ πέντε-έξι παικτών σε σχέση με τους άλλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Καραπαπάς για ΑΕΚ – Βόλος: «Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιο είναι;»

Θέση για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο ΑΕΚ - Βόλος πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς,...

Στην ίδια κατηγορία