Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Λουτσέσκου: «Ποια Τουρκία; Είμαι στον ΠΑΟΚ τελεία!»

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Ρουμανίας, ο Ράζβαν Λουτσέσκου και αναφέρθηκε στον πατέρα Μιρτσέα Λουτσέσκου, ενώ μεταξύ άλλων έκοψε τον βήχα των Τούρκων που δεν σταματούν να γράφουν διάφορα για τον ίδιο και την Μπεσίκτας. Όταν ρωτήθηκε λοιπόν επί του θέματος σημείωσε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω. Είμαι στον ΠΑΟΚ, τελεία». Βέβαια, νωρίτερα τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας έκαναν… αναδίπλωση αναφορικά με όσα ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες, καθώς σημείωναν πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε «όχι» στην Μπεσίκτας.

Αναλυτικότερα όσα σημείωσε:

«Το 80% από όσα βλέπετε είναι από εκείνον. Μου μετέδωσε το πάθος και τη χαρά για το ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι τον έβλεπε σπίτι να μελετάει αγώνες με έκανε να ερωτευτώ το ποδόσφαιρο. Μπορώ να πω ότι του έκλεψα αρκετά πράγματα».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να βρεθεί αντιμέτωπος στα προκριματικά του Champions League με την Στεάουα Βουκουρεστίου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, είπε:

«Θα προτιμούσα να μην τη συναντήσω. Αν κληρωθούμε μεταξύ μας, εντάξει αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αλλά δε θα ήθελα. Ο Ηλίας Χαραλάμπους έκανε τρομερή δουλειά στη Στεάουα. Κατάφερε να διαχειριστεί την περίπλοκη σχέση με το αφεντικό, αλλά και το έμψυχο δυναμικό που είχε στο ρόστερ της ομάδας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version