Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Λουτσέσκου: «Σε σχέση με πέρσι λείπουν τρεις, συζητάμε να επιστρέψει ένας, ελπίζω κι ένας ακόμη»

Δημοφιλή

Τα συμπεράσματά του από το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας ανέλυσε ο Λουτσέσκου, ο οποίος μίλησε και για το ρόστερ της ομάδας του.

Όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός:

«Στο πρώτο μέρος, η εικόνα μου άρεσε περισσότερο, στο δεύτερο μέρος, αν και είχαμε ευκαιρίες, δεχθήκαμε ένα εύκολο και ανόητο γκολ, δεν μου άρεσε η έλλειψη συγκέντρωσης και η συμπεριφορά, αλλά προέρχεται και από την έλλειψη αγώνων. Με βοηθάει όμως να μιλήσω στους παίκτες ότι πρέπει να έχουμε ταπεινή προσέγγιση, προσέγγιση μαχητών, να μπαίνουμε και να παλεύουμε σε όλα τα ματς. Και πέρυσι ανεξάρτητα από τις συνθήκες παλεύαμε».

Για το υπάρχει ειδική διαχείριση για Εκόνγκ και Καμαρά που έχουν να παίξουν από τον Γενάρη:

«Δεν υπάρχει κάποιο πλάνο, θα πρέπει να δουλέψουν, πρέπει να πιέσουν τον εαυτό τους να δώσουν το καλύτερο, μέσα από την προετοιμασία, όταν θα πρέπει να ετοιμαστούν, να είμαστε και υπομονετικοί μαζί τους γιατί δουλεύει ο χρόνος υπέρ τους, όπως και για τρία νέα παιδιά».

Για το ότι έχει 30 παίκτες στην διάθεσή του και αν περιμένει να μεγαλώσει ο αριθμός:

«Η ιδέα μου είναι ότι θα έπρεπε να είχαμε κρατήσει όσο το δυνατό περισσότερους παίκτες από πέρυσι και να προσθέσουμε 2,3 για να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Σε σχέση με πέρυσι μας λείπουν τρεις παίκτες, έχουμε συζήτηση να επιστρέψει ο ένας και ελπίζω και ένας ακόμη».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έφτασε η στιγμή του Θυμιάνη

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο αντιμετωπίζει τη Χιμπέρνιαν στη δεύτερη του φιλική αναμέτρηση επί ολλανδικού εδάφους. Μάλιστα, σε αυτό το παιχνίδι...

Στην ίδια κατηγορία