Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

«Λύρατζης στη Μποαβίστα λόγω… Μπάτσι»

Όπως ενημερωθήκατε μέσα από το FORZAonline αναφορικά με τις μεταγραφικές ζυμώσεις στο εσωτερικό των «ασπρόμαυρων», ο Λευτέρης Λύρατζης αναμένεται να συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Μποαβίστα. Ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στον Αστέρα Τρίπολης προκειμένου να ενσωματωθεί στην εν Ελλάδι προετοιμασία του Δικεφάλου υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου μαζί με τον Μάριο Τσαούση, του οποίου η συνεργασία με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως την τεχνική ηγεσία της πορτογαλικής ομάδας έχει αναλάβει ο Κριστιάνο Μπάτσι, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ κάτι που σημαίνει πως έχει συνυπάρξει με τον Λευτέρη Λύρατζη, γνωρίζοντας καλά το «πακέτο» χαρακτηριστικών που τον συνοδεύουν. Παρότι είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες προτίμησε τη Μποαβίστα δεδομένης της εμπιστοσύνης που εισέπραξε από τον άλλοτε βοηθό του Ρουμάνου τεχνικού στη Θεσσαλονίκη κυρίως από το 2021 έως το 2023 και ως εκ τούτου εξτρά πόντους στην επιλογή του νεαρού ακραίου μπακ διαδραμάτισε το γεγονός πως θα δουλέψει με γνώριμό του.

Γεγονός που επισημάνθηκε από την A Bola σε τελευταία της αναφορά, τονίζοντας πως «ο δανεισμός στη Μποαβίστα του δεξιού μπακ Λευτέρη Λύρατζη αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Ο παίκτης δέχτηκε προτάσεις από Πανσερραϊκό και Ατρόμητο, αλλά ο Μπάτσι άσκησε την επιρροή του ώστε ο 24χρονος να μετακινηθεί στη Μποαβίστα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δεύτερο τεστ για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου δίνει το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο τη Χιμπέρνιαν. Ο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version