Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μα αφού ήταν καλύτερος του Ντεσπόντοφ

«Όταν μια ομάδα θέλει ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ, έχει μια λίστα και μιλάει με τρεις-τέσσερις.

ΑΝ ΤΟ ΝΟ 1 της ΛΙΣΤΑΣ παρότι μοιάζει απίθανο, ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ, τότε τα από κάτω ονόματα (αν και είναι καλοί παίκτες) φεύγουν από τη λίστα.

Νο 1 στη λίστα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ήταν ο Όλα Σολμπάκεν!».

Με τα παραπάνω ο Κώστας Καραπαπάς προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, όταν ο ΠΑΟΚ προχώρησε στη μεγάλη μεταγραφή του Κίριλ Ντεσπόντοφ, για τον οποίο ενδιαφερόταν διακαώς και ο Ολυμπιακός.

Λίγοι μήνες έπρεπε να περάσουν για να αποκαλύψει το χορτάρι την πραγματικότητα, αφού την ώρα που ο 27χρονος εξτρέμ κάνει τρομερά πράγματα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα (7 γκολ και 10 ασίστ σε 20 συμμετοχές), ο Νορβηγός βρίσκεται στα αζήτητα του λιμανιού, έχοντας να αγωνιστεί από τον περασμένο Νοέμβριο.

Μάλιστα η συνεισφορά του μέχρι να τεθεί στο περιθώριο περιορίζεται σε συνολικά οκτώ συμμετοχές (304 λεπτά συνολικά), χωρίς κάποιο γκολ ή ασίστ.

Ο Σολμπάκεν αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα, στον Πειραιά παλεύουν να τον ξεφορτωθούν και ήδη στην Ιαπωνία, αναφέρουν την επόμενη ομάδα του.

Σύμφωνα με τα ιαπωνικά ΜΜΕ, ο διεθνής εξτρέμ βρίσκεται κοντά στην Ουράβα Ντάιμοντς από την Ιαπωνία, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του.

Προηγούμενο άρθροΠΑΟΚ 202…4! (video)
Επόμενο άρθροΒαθμολογική υποχώρηση για ΠΑΟΚ Β



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version