Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Μάχη» στο ΑΣΕΑΔ για το σκάνδαλο!

Για μία ακόμα φορά, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ εξάντλησε την αυστηρότητά του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία τιμωρήθηκε με συνολικό χρηματικό πρόστιμο ύψους 5700 ευρώ αλλά και με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών (!) η οποία μεταφέρεται για τη νέα σεζόν, γιατί  – όπως έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα – φίλαθλος του Δικεφάλου που καθόταν σε θέση δίπλα στο παρκέ, έβρισε τον διαιτητή Γιάννη Μπακάλη, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό!

Όπως αναμενόταν, από τη στιγμή που η τιμωρία είναι τουλάχιστον υπερβολική εάν όχι σκάνδαλο, σε ένα παιχνίδι όπου κυριολεκτικά δεν συνέβη το παραμικρό παρά την «προστασία» των διαιτητών στον Παναθηναϊκό σε κομβικές φάσεις στο φινάλε του ματς, ο ΠΑΟΚ προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ!

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως η ίδια τιμωρία (μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών) επιβλήθηκε στην ΚΑΕ Προμηθέας για την κλωτσιά (!) φιλάθλου του σε παίκτη του Άρη μετά το τέλος του τρίτου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων!

Η προσφυγή του ΠΑΟΚ θα εκδικαστεί την ερχόμενη Πέμπτη και το νομικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων» θα δώσει τη «μάχη» του για ανατροπή της πρωτόδικης ποινής, κάτι που ωστόσο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ νίκησε με βοήθεια

Στην κορυφή της Super League ανέβηκε η ΑΕΚ, επικρατώντας 2-0 του Βόλου σε ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version