Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μάχιμος στον… τελικό ο Μπρεϊθγουέιτ

Εξαιρετικά σημαντική αγωνιστική υποχρέωση δίνει απόψε (9/6, 22:00) η Εσπανιόλ στο πλαίσιο του πρώτου παιχνιδιού της ημιτελικής σειράς για τα μπαράζ, αντιμετωπίζοντας στο «Ελ Μολινόν» την Σπόρτινγκ Χιχόν, ενώ την επόμενη Πέμπτη (13/6) αναμένεται να φιλοξενήσει τη ρεβάνς στην έδρα της.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον τελικό των μπαράζ τον νικητή από το ζευγάρι Έιμπαρ-Οβιέδο με το διακύβευμα να είναι μία θέση στην Primera Division. Σε αυτόν τον… τελικό ο Δανός επιθετικός της, Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ (για τον οποίο το FORZAonline αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Δικεφάλου) ξεκινά στη βασική σύνθεση της ομάδας του. Ο φορ της Εσπανιόλ βρίσκεται ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του. Για την ώρα παρατηρείται μια απόσταση, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δουλεύει πάνω στην υπόθεση, προκειμένου να καταφέρει να τη φέρει στα μέτρα του.

Θυμίζουμε πως ο 33χρονος σέντερ φορ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έχοντας πετύχει 22 γκολ σε 41 παιχνίδια, έχοντας καθοριστικό ρόλο στην Εσπανιόλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version