Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Μάγιο: «Από την πρώτη μέρα μου μίλησαν για το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Ο αμυντικός του Άρη, Ούγκο Μάγιο, θα χάσει το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ λόγω τραυματισμού, ωστόσο, ο Ισπανός μπακ μίλησε για το ματς της Τούμπας, τονίζοντας την σημασία του παιχνιδιού.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για το αν γνωρίζει τη σημασία των παιχνιδιών:

Γνωρίζω τη σημασία αυτών των παιχνιδιών. Γνωρίζω την αντιπαλότητα. Έχω ζήσει στην ποδοσφαιρική μου καριέρα τέτοια ντέρμπι, που χαρακτηρίζονται ως “κλάσικο”. Τέτοια παιχνίδια είναι άλλου είδους παιχνίδια, πολύ ιδιαίτερα. Είναι ένας άλλος κόσμος! Πολύ πριν από αυτό το ντέρμπι, ο κόσμος στο δρόμο σε σταματάει, σου μιλάει γι’ αυτό και σου δίνει ώθηση. Το ζεις το κλάσικο πολύ πριν μπεις στον αγωνιστικό χώρο.

Το ζω παντού εδώ στην πόλη! Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, όταν βγαίνω έξω, όταν πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο, όταν βρίσκομαι στην προπόνηση, ακόμη και ο ταξιτζής, όλοι μού μιλάνε γι’ αυτό το παιχνίδι”.

Αναφορικά με το πώς περιμένει ότι θα είναι αυτό το παιχνίδι στο αγωνιστικό επίπεδο, επισήμανε:

«Ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ δυνατός αντίπαλος. Είναι ο πρωταθλητής της προηγούμενης σεζόν. Γνωρίζω κάποιους από τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Έχω παίξει συμπαίκτης με κάποιον από αυτούς και αντίπαλος με άλλους. Είναι μια ομάδα με πολύ καλή επιθετική γραμμή. Εμείς, όμως, είμαστε ο Άρης, δεν φοβόμαστε κανέναν και πάμε εκεί με τα δικά μας όπλα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις μια φανέλα Μπακαγιόκο

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία