Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Μάκαβοι: «Θα δημιουργήσουμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Ο προπονητής της Χαρτς, Φρανκ Μάκαβοι βρέθηκε στην αίθουσα τύπου της Τούμπας και μίλησε στα ΜΜΕ για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα Play Off του UEFA Europa Conference League.

Μάλιστα, τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι σαφώς η πρόκριση και το να δυσκολέψουν τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όπου παίζουμε πρέπει να σεβόμαστε τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν. Για αυτό ήρθαμε από χθες. Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούσαμε για αυτό το παιχνίδι. Οι συνθήκες θα είναι πιο διαφορετικές. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε για όλα και να προσαρμοστούμε. Θα έχουμε απέναντί μας μια δύσκολη ομάδα. Θα πρέπει να κερδίσουμε είναι τελικός για εμάς αυτός ο αγώνας. Κάναμε προετοιμασία στην Ισπανία ξέρουμε πως να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη. Το κοινό στην Τούμπα είναι φανατικό, αλλά εχουμε δώσει αγώνες στη Σκωτία μπροστά σε φανατικό κοινό. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, είναι ένας… τελικός κυπέλλου που πρέπει να κερδίσουμε.

Για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του:

«Γνωρίζαμε ακριβώς τι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε ποσο καλή ομάδα έχει ο ΠΑΟΚ. Ποσο καλή άμυνα παίζει και τι τερματοφύλακα έχει. Έκανε καταπληκτική δουλειά. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το αυριανό παιχνίδι σαν τελικό. Πρέπει να κερδίσουμε με κάθε τίμημα».

Για την προετοιμασία της της ομάδας:

«Είμαστε προετοιμασμένοι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση αλλά παίζουμε με μια έμπειρη ομάδα. Έχουμε θέσει ως στόχο την πρόκριση και θα κάνουμε ο,τι πρέπει για να το πετύχουμε».

Για το αν σκοπεύει να πάρει ρίσκα:

«Γνωρίζουμε καλά ποια είναι η αποστολή μας. Έχουμε ένα πλάνο και θα πιέσουμε όσο γίνεται περισσότερο τον ΠΑΟΚ. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και αν όλα πάνε καλά, θα δημιουργήσουμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ».

Για το γήπεδο της Τούμπας και τις διαστάσεις: 

«Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ θα έχει την μπάλα θα πρέπει να πάρουμε τη σωστή απόφαση».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας:

«Ξέρουμε τι ατμόσφαιρα επικρατεί εδώ από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ όμως το παιχνίδι δεν παίζεται στις κερκίδες αλλά στο γήπεδο. Θα κάνουμε ο,τι πρέπει για να μείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες μας».



Τελευταία νέα

Ο Γιοβάνοβιτς βλέπει ΠΑΟΚ (pics)

Δεύτερη εκτός έδρας δοκιμασία δίνει ο ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στο Βόλο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan...

Στην ίδια κατηγορία