Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Mανώλης Λαδάκης: «Να δείξουμε πως η επιτυχία δεν ήρθε τυχαία!»

Δημοφιλή

Ήταν ένας από τους μεγάλους άτυχους της περασμένης σεζόν για τον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ στο χάντμπολ. Ο Μανώλης Λαδάκης ετοιμάζεται να αφήσει πίσω του το σοβαρό τραυματισμό κι ανυπομονεί να επιστρέψει στα γήπεδα για τη νέα χρόνια. Ο αθλητής των «ασπρόμαυρων» μιλά στη FORZA για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, στέλνοντας το δικό του μήνυμα και για την επόμενη.

Τι γεύση σου άφησε η σεζόν που ολοκληρώθηκε;

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια πολύ περίεργη χρονιά. Ξεκίνησε δύσκολα από την αρχή, με την αλλαγή προπονητή νωρίς και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Μετά ήρθε και ο τραυματισμός μου που με άφησε εκτός από την υπόλοιπη σεζόν, κάτι πραγματικά δύσκολο για εμένα. Παρόλα αυτά, καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο που και για εμάς και για την ομάδα ήταν σημαντικό. Δείξαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι εδώ».

Πως τη βίωσες προσωπικά;

«Είχε πολλά πάνω και πολλά κάτω. Παρόλο που δεν έπαιζα ήμουν πάντα δίπλα στην ομάδα, όπως και όλα τα παιδιά ήταν δίπλα μου καθ’ όλη τη διάρκεια. .Όλοι μαζί καταφέραμε να φτάσουμε στην τετράδα του πρωταθλήματος και στην επιστροφή στους τίτλους μετά από επτά χρόνια».

Σε τι φάση βρίσκεται η αποκατάσταση σου;

«Η αποκατάσταση πηγαίνει πάρα πολύ καλά, έχουν περάσει κάτι περισσότερο από επτά μήνες. Δεν έχω σταματήσει καθόλου, μαζί με τον γυμναστή μου, τον Βασίλη Σκανδάλη, έχουμε προσαρμόσει όλες τις προπονήσεις. Το πότε θα είμαι έτοιμος δεν το ξέρουμε ακριβώς, αλλά πιστεύουμε ότι τον Σεπτέμβρη, ή αρχές Οκτώβρη θα είμαι πίσω, αν όλα πάνε καλά».

Ποιο ήταν το πιο δύσκολο όλου αυτού του διαστήματος;

«Ήμουν στον πάγκο σε κάθε ματς και βλέποντας το παιχνίδι απ’ έξω  καταλάβαινα πιο καθαρά το τι χρειάζεται η ομάδα, που είχε πρόβλημα αμυντικά και επιθετικά και ήξερα μέσα μου ότι αν ήμουν υγιής θα μπορούσα να βοηθήσω. Ήταν δύσκολο που δεν μπορούσα να συνεισφέρω».

Τι περιμένεις από τη νέα σεζόν;

«Αρχικά ο πρώτος στόχος είναι να είμαστε υγιής όλοι. Πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν είναι το Σούπερ Καπ με τον Ολυμπιακό, στο οποίο εννοείται ότι θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο κι αν μπορέσουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο, και στη συνέχεια θέλουμε να συνεχίσουμε με επιτυχίες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Να δείξουμε ότι τίτλος πέρσι δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινή σου ρουτίνα;

«Κατά κύριο λόγο τα πρωινά στο πρόγραμμα υπάρχει το γυμναστήριο, είτε με τα παιδιά από την ομάδα, είτε και μόνος μου. Εννοείται ότι αυτό το διάστημα είναι απαραίτητες και κάποιες ημέρες ξεκούρασης και διακοπών. Ωστόσο η προπόνηση, αν και δεν είναι στους ίδιους ρυθμούς και στην ίδια ένταση, δεν σταματάει ποτέ. Πρέπει να ακολουθείς ένα πρόγραμμα για να είσαι έτοιμος σε ένα βαθμό ενόψει της προετοιμασίας που έρχεται».

Πως επενδύεις τον ελεύθερο σου χρόνο;

«Μου αρέσει να πηγαίνω κοντινές και μακρινές εκδρομές . Για παράδειγμα, πριν από μερικές ημέρες ήμουν στην Ιταλία. Εναλλακτικά, τώρα που είναι καλοκαίρι θα πάω για κάποιο μπάνιο. Γενικότερα μου αρέσει να χαλαρώνω με τους συμπαίκτες και τους φίλους μου, για ένα φαγητό, ένα καφέ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία