Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μάνσο: «Καλά κάνει και θέλει να αποσυρθεί ο Μπάμπα»

Δημοφιλή

Όπως είναι ήδη γνωστό, Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ και Άλι Σαμάτα αναμένεται να δηλώσουν το «παρών» στο Copa Africa δεδομένου πως αμφότεροι κλήθηκαν από τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους στη μεγάλη αφρικανική διοργάνωση. Κάτι που σημαίνει πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει προσεχώς σημαντικές απώλειες σε άμυνα και επίθεση μέχρι και τον αποκλεισμό των δύο ποδοσφαιριστών από το AFCON.

Από πλευράς ΠΑΟΚ εξασφαλίστηκε περαιτέρω άδεια ούτως ώστε να παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, εισπράττοντας χαμόγελα σε κάθε περίπτωση από την παραμονή του Ράχμαν Μπάμπα στην Ελλάδα δεδομένου πως τέθηκε εκτός τελικών επιλογών από τη λίστα της Γκάνας ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Απουσία που βάσει των όσων ξεκαθάρισε ο ίδιος οφείλεται σε αμιγώς ποδοσφαιρικούς λόγους και ερμηνεύεται στους παρελθοντικούς τραυματισμούς που αναντίλεκτα επιβράδυναν την αγωνιστική του ετοιμότητα.

Ορμώμενος από τις σκέψεις του Γκανέζου αριστερού οπισθοφύλακα περί απόσυρσης, ο πρώην αμυντικός της Γκάνας, Φρίμπονγκ Μάνσο, τοποθετήθηκε επί του θέματος επικοινωνώντας τη στήριξή του προς τη διαφαινόμενη απόφαση του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ δεδομένου πως «έχει πάρει μία καλή απόφαση, την οποία και εγκρίνω απολύτως. Είναι ατυχές το γεγονός πως οι Γκανέζοι κοιτάζουν τις σχέσεις που διατηρεί με τον πρόεδρο της ομάδας και όχι τις επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο με το εθνόσημο».

Από πλευράς ΜΜΕ της Γκάνας επισημαίνεται συν τοις άλλοις πως «παρά τη δαιμονιώδη του φόρμα στον ΠΑΟΚ ήθελε να απουσιάσει από το AFCON, με την απόφασή του να ερμηνεύεται καθαρά με ποδοσφαιρικά κριτήρια. Ως εκ τούτου, οι κριτικές που γνώρισε από τον περίγυρο και οι όποιες αποδοκιμασίες από την επιστροφή του στη Γκάνα τον Σεπτέμβριο δε φέρουν καμία ευθύνη από τη μη κλήση του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής».



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία