Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Μασσαλία καλεί Κονσεϊσάο

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Πόρτο και ήδη έχει στα χέρια του δελεαστική πρόταση από την Μαρσέιγ. Οι Μασσαλοί είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στο top επίπεδο του γαλλικού πρωταθλήματος και έχουν καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά στον Κονσεϊσάο θέλοντας να του δώσουν τα «κλειδιά» της ομάδας.

Στον Πορτογάλο προπονητή έχει αναλυθεί το πλάνο των ανθρώπων της Μαρσέιγ, με τον Κονσεϊσάο να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας, ωστόσο ζήτησε λίγο χρόνο για να δώσει την απάντησή του. Η Μαρσέιγ από την πλευρά της πιέζει τον Κονσεϊσάο για την απάντησή του, προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, χωρίς μεγαλύτερες καθυστερήσεις.

Ο 49χρονος τεχνικός έχει κάνει ένα πέρασμα από την Ligue 1 στο παρελθόν, καθώς τον Δεκέμβριο του 2016 είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ναντ με απολογισμό 13 νίκες 5 ισοπαλίες και 8 ήττες, τερματίζοντας παράλληλα στην 7η θέση.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Πόρτο, με την οποία έχει πανηγυρίσει τρία πρωταθλήματα (2018, 2020 και 2022), ενώ έχει πάρει 4 Κύπελλα Πορτογαλίας και έχει φτάσει με την ομάδα δύο φορές στα προημιτελικά του Champions League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Mε την ευχή του ΑΣ ΠΑΟΚ ο Δικέφαλος

O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο σήμερα 21/9 στο Πανθεσσαλικό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο «ασπρόμαυρος»...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version