Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μαθαίνει αντίπαλο ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Σημαντική ημέρα είναι η σημερινή (17/9) για τον ΠΑΟΚ mateco, καθώς θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο στο προκριματικό τουρνουά του Basketball Champions League.

Αγωνιστική εβδομάδα έχει ξεκινήσει για τον Δικέφαλο, ο οποίος θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Πέμπτη (19/9) στην Αττάλεια διεκδικώντας ένα εισιτήριο για τον τελικό του τουρνουά. Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια οι «ασπρόμαυροι» να βρίσκονταν απευθείας στη φάση των ομίλων του BCL, ωστόσο με βάση την περσινή κατάταξη της Basket League, θα πρέπει να διεκδικήσουν τη θέση τους στο group stage, περνώντας τη «δοκιμασία» των προκριματικών.

Αναμφίβολα, υπάρχουν ποιοτικές ομάδες στα προκριματικά τουρνουά και το έργο της ομάδας του Μάσιμο Καντσελιέρι δεν θα είναι εύκολο. Ο Ιταλός κόουτς, μάλιστα, θα αναχωρήσει σήμερα για την Τουρκία, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Οραντέα-Καλεντόνια Γκλαντιέιτορ, από την οποία θα προκύψει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Ο νικητής περνάει στον προημιτελικό του προκριματικού τουρνουά, εκεί όπου περιμένει ο Δικέφαλος.

Ο κόουτς Καντσελιέρι θα κάνει «σκάουτινγκ» στο παιχνίδι των δύο κλαμπ, πιάνοντας δουλειά από νωρίς, καθώς σε δύο ημέρες η ομάδα του θα δώσει την πρώτη μεγάλη «μάχη» της σεζόν 2024-2025. Το ματς ανάμεσα σε Οραντέα και Καλεντόνια ξεκινά στις 19:00 και διεξάγεται στο Antalya Spor Salonu.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία