Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Με… αυστριακή υπογραφή η νίκη επί της ΑΕΚ Λάρνακας

Δημοφιλή

Με τα γκολ των Σβαμπ και Μουργκ στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 την ΑΕΚ Λάρνακας στο πρώτο φιλικό παιχνίδι του.

Ο Δικέφαλος αξιοποίησε την υπεροχή του στο πρώτο ημίχρονο, ενώ το δεύτερο μέρος ήταν περισσότερο ισορροπημένο.

Mετά το πρώτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ανέβασε το ρυθμό του, ήταν καλύτερος από την κυπριακή ομάδα, φθάνοντας να πετύχει δύο γκολ.

Στο 28΄ ο Σβαμπ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 39΄ ο Μουργκ διπλασίασε τα γκολ του ΠΑΟΚ, αξιοποιώντας την ασίστ του Σβαμπ. Στο 30΄, πάντως, είχε μεσολαβήσει η ευκαιρία της ΑΕΚ Λάρνακας με τον Φαράι, που είχε προσπάθεια στο δοκάρι.

Στο 52΄ η ΑΕΚ Λάρνακας μείωσε σε 2-1 με το γκολ, που πέτυχε ο Γκαμπρέρα. Στο 60΄ υπήρξε προς στιγμή ανησυχία με τον Γκούμα, που χτύπησε στο γόνατο, ωστόσο ο νεαρός μεσοεπιθετικός κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα.

Ο Δικέφαλος προσπάθησε μέχρι το τέλος για ένα ακόμη γκολ, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδη, Έκονγκ, Ότο, Σβαμπ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κουαλιάτα και Σαμάτα.

Στο δεύτερο μέρος ο Λουτσέσκου χρησιμοποίησε τους Τσιφτσή, Μπάμπα, Νέσμπεργκ, Κουλιεράκης, Σάστρε, Τσιγγάρα, Καμαρά, Γκούμα, Τάισον, Βιεϊρίνια και Μπράντον.

H ΑΕΚ Λάρνακας άρχισε το ματς με τους Αλομέροβιτς, Καμπρέρα, Σολ, Φαράι, Μπρούνο Γκάμα, Καπτούμ, Εκπολό, Δημητρίου, Ρομπέρζ, Ναούμ και Ανδρέου.

Στο 65΄ της αναμέτρησης η σύνθεση της κυπριακής ομάδας άλλαξε κατά τα 10/11, αφού μόνο ο γκολκίπερ Αλομέροβιτς κράτησε τη θέση του. Οι δέκα παίκτες, που μπήκαν στο παιχνίδι, ήταν οι Λέντες, Ντίμερς, Μιλίτσεβιτς, Καμπεθάλι, Ροντρίγκο, Ενρίκε, Καψής, Πετούσης, Βασιλείου και Γκίρσκο.

Το επόμενο φιλικό του ΠΑΟΚ είναι το ερχόμενο Σάββατο, όταν θ’ αντιμετωπίσει τη Χιμπέρνιαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

FORZA με αποκαλύψεις για όλα

Η FORZA έκανε το μεγάλο βήμα καινοτομώντας στο χώρο του Αθλητικού Τύπου To Σάββατο 6 Ιουλίου (και όλη την εβδομάδα)...

Στην ίδια κατηγορία