Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Με αυτούς κατεβαίνει στην Αθήνα για την πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ mateco θα κάνει την δική του πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Basketball Greek League αύριο (5/10) στις 20:15, όπου και θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα το Περιστέρι. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (4/10) τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του ο Μάσιμο Καντσελιέρι.

Αναλυτικά, η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Το νέο πρωτάθλημα του μπάσκετ ξεκινά και ο ΠΑΟΚ mateco θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας αγώνα το Περιστέρι Domino’s για την 1η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (5 Οκτωβρίου, 20:15), θα διεξαχθεί στο Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco αναχώρησε νωρίς το πρωί από τη Θεσσαλονίκη και η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Στη διάθεση του κόουτς Massimo Cancellieri είναι οι καλαθοσφαιριστές:

Παναγιώτης Λέφας, Cedric Henderson Jr., Devonte Upson, Jake Forrester, Κωσναντίνος Ιατρίδης, Νίκος Περσίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Frank Bartley, Shavar Reynolds Jr. και Rocky Kreuse».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version