Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Με αυτούς ξεκινά η Χιμπέρνιαν

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από το FORZAonline αναφορικά με τη δεύτερη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, γνωστές έγιναν οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για το «τεστ» κόντρα στην Χιμπέρνιαν, το οποίο ξεκινά στις 17:00 ώρα Ελλάδος. Με την σειρά της και η ομάδα από την Σκωτία, δημοσίευσε την δική της ενδεκάδα για την φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Δικέφαλο.

Ο Μπούρσικ θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Μίλερ, Εκπιτέτα και Οχόρα να συνθέτουν την τριάδα της άμυνας. Ομπίτα και Μόρια-Ουέλς θα είναι τα μπακ-χαφ δεξιά και αριστερά. Ο Κάμπελ με τον Κάντεν θα είναι στη μεσαία γραμμή και σε θέση «10» θα κινείται ο Μπόιλ. Στην επίθεση το δίδυμο των φορ θα αποτελέσουν ο Βέντε με τον αρχηγό της Χιμπέρνιαν, Νιούελ.

«O ΠΑΟΚ θα είναι ένα μεγάλο τεστ για τη Χιμπέρνιαν. Προπονητής είναι ο έμπειρος Ράζβαν Λουτσέσκου και είναι οι πρωταθλητές Ελλάδος της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ έχουν πίσω τους μια από τις μεγαλύτερες βάσεις οπαδών στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη απέκλεισαν τη Χαρτς και την Αμπερντίν στον δρόμο προς τη φάση των 8 του Conference League», επισημάνθηκε από πλευράς Χιμπέρνιαν στην επίσημη ιστοσελίδα της με γνώμονα το φιλικό με τους ασπρόμαυρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία