Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Με αυτούς θα αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό ο ΠΑΟΚ Β

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής της Super Leauge 2 με τον Μακεδονικό ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Β, που αναζητά την πρώτη του νίκη στην τρέχουσα σεζόν, μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες. Στην αποστολή θα βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος και ο «Βενιαμίν» της φετινής δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, Ανέστης Μύθου, που αν επιλεγεί θα κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο στα 17 του χρόνια.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του Δικεφάλου:

«Με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2, ο ΠΑΟΚ Β υποδέχεται τον Μακεδονικό αύριο Παρασκευή στις 16:00, για την 3η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από το monobala.gr.

Ο Δικέφαλος, που προέρχεται από το 1-1 στον Βόλο με την τοπική Νίκη, προπονήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, επικεντρωμένος στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και τις στατικές φάσεις.

Το τεχνικό team κατέληξε στην εξής αποστολή για το αυριανό παιχνίδι:

Μοναστηρλής, Ναντέρ, Κιάτος, Λαγωνίδης, Σινανάι, Κωττάς, Τασιούρας, Φίλων, Πιτσώτης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Καλόγηρος, Ρουμιάντσεβ, Γκούμας, Κουλούρης, Σμυρλής, Μπράντονιτς, Κανίς, Ουρτάδο, Μύθου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version