Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Με απουσίες η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Υπό συνθήκες έντονης βροχής διεξάγεται η προπόνηση του ΠΑΟΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις που φιλοξενείται στο Χορστ της Ολλανδίας ενόψει των πρώτων επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από τη σημερινή (12.07) προπόνηση του Δικεφάλου μετρήθηκαν τρεις απουσίες, αρχής γενομένης από τον Γιόνι Ότο που αποκόμισε ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα (σ.σ κατά πάσα πιθανότητα γλύτωσε τη θλάση), με τους «ασπρόμαυρους» να εκφράζουν σκέψεις ενεργοποίησης του Ισπανού ακραίου αμυντικού στην απογευματινή προπόνηση.

Ομοίως και οι Μαντί Καμαρά-Μάγκομεντ Οζντόεφ για τους οποίους εκφράζονται σκέψεις επιστροφής μαζί με τον Γιόνι Ότο το απόγευμα, με τον μεν πρώτο να τραυματίζεται στην πρόσφατη φιλική αναμέτρηση με τη Γκενκ νιώθοντας ακόμη έντονες ενοχλήσεις και τον δε δεύτερο να «κουβαλά» διάστρεμμα από το Νο2 φιλικό «τεστ» του ΠΑΟΚ με Χιμπέρνιαν.

«Έχουμε άλλα δύο φιλικά παιχνίδια για να παίξουν όλα τα παιχνίδια από ένα 90λεπτο και να είναι έτοιμα τα παιδιά για το πρώτο επίσημο παιχνίδι που είναι και το πιο σημαντικό για εμάς. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι και σωματικά και ψυχικά από τις συνεχόμενες προπονήσεις, σύντομα θα μπούμε στον ρυθμό που πρέπει», επισημάνθηκε από τον Παντελή Κωνσταντινίδη κατόπιν ολοκλήρωσης της φιλικής αναμέτρησης με τη Γκενκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version