Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Με απουσίες κόντρα σε ΠΑΟΚ ο Άρης

Με σημαντικές απουσίες στην άμυνα αναμένεται να παραταχθεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Άρης, αφού εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Μάγιο, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο, όπως και ο Χουάνκαρ που χτύπησε στην τελευταία προπόνηση.

Στον αντίποδα, εντός για πρώτη φορά φέτος βρίσκεται ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ, που εξέτισε την τιμωρία των πέντε αγωνιστικών.

Η ενημέρωση του επίσημου Άρη:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (29/09), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Sidklev, Montoya, Fattore, Frydek, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Jean Jules Mvondo, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Suleymanov, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann (τραυματίας), Hugo Mallo (δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο), Juankar (έχει ένα χτύπημα στο πόδι, το οποίο αποκόμισε κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης), Quaison, Παναγίδης, Αγοραστός, Κυριαζής (Κ19)».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Οι μονομαχίες πριν τον Άρη (video)

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Οι «ασπρόμαυροι»...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version