Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Με απουσίες στην Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην μπορεί να υπολογίζει τόσο στους Ντούγκλας Αουγκούστο και Τάισον, όσο και στον Ζόαν Σάστρε, που δέχθηκε χτύπημα στο παιχνίδι με τον Άρη. Παράλληλα, εκτός μάχης είναι και ο Ίνγκι Ίνγκασον, ενώ στον αντίποδα, στην αποστολή επιστρέφουν οι Μάριος Τσαούσης και Αντρέ Ρικάρντο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στην Αθήνα για ένα ακόμα δυνατό ντέρμπι, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, με στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (02.05) στο γήπεδο της Τούμπας. Η προπόνηση, όπως συνηθίζεται, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Ζοάν Σάστρε δέχθηκε ένα χτύπημα στο παιχνίδι με τον Άρη και θα μείνει εκτός καθώς έχει ενοχλήσεις. Εκτός μάχης και οι Τάισον, Ντόουγκλας και Ίνγκασον που έκαναν θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης. Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρι, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Τζίμας, Μπράντον».



Τελευταία νέα

Αγγλικές «ματιές» στο Γαλατά-ΠΑΟΚ

Σκάουτερς από το κορυφαίο επίπεδο είναι προγραμματισμένο να βρεθούν στο Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ προκειμένου να «σκανάρουν» το έμψυχο υλικό των δύο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version