Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Με ασίστ Μπρέιθγουεϊτ η Εσπανιόλ πάει για άνοδο

Η Εσπανιόλ πέρασε με 0-1 από την έδρα της Χιχόν, για τα μπαράζ ανόδου στην La Liga, με τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ, να είναι εκ των πρωταγωνιστών, καθώς έδωσε την ασίστ για το γκολ του Πουάδο! Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ αποτελεί τον «εκλεκτό» του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, με τον Δανό στράικερ να παίρνει φανέλα βασικού στον πρώτο ημιτελικό της Εσπανιόλ κόντρα στην Χιχόν για τα μπαράζ ανόδου στην La Liga.

Ο 33χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αποτέλεσε τον πιο δραστήριο παίκτη στην επίθεση της Εσπανιόλ, βγάζοντας εντάσεις, τρεξίματα και πίεση στο παιχνίδι του, χάνοντας και τρεις ευκαιρίες για να σκοράρει. Ο Μπρέιθγουεϊτ, όμως «έπεσε» πάνω στον εξαιρετικό Ρούμπεν Γιάνεθ που σταμάτησε τις επιθετικές ενέργειες του μεταγραφικού στόχου του ΠΑΟΚ, με τις επεμβάσεις που πραγματοποίησε.

Μεγάλες ευκαιρίες έχασε και η Χιχόν σε ένα ανοικτό ματς, όμως και οι επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων δεν βρήκαν στόχο. Ο 33χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αποτέλεσε τον πιο δραστήριο παίκτη στην επίθεση της Εσπανιόλ, βγάζοντας εντάσεις, τρεξίματα και πίεση στο παιχνίδι του, χάνοντας και τρεις ευκαιρίες για να σκοράρει.

Στο 88ο λεπτό μάλιστα, ο Δανός επιθετικός με εκπληκτική κάθετη έβγαλε τον Χάβι Πουάδο φάτσα με το τέρμα, με τον Ισπανό εξτρέμ να περνάει τον Ρούμπεν Γιάνεθ, σπρώχνοντας την μπάλα στην άδεια εστία, σημειώνοντας ένα «χρυσό» γκολ για την Εσπανιόλ. Έτσι, οι Καταλανοί έφυγαν με μια τεράστια νίκη από την έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν και έκαναν το πρώτο βήμα για την επιστροφή στη La Liga, έχοντας και την ρεβάνς στην έδρα τους την ερχόμενη Πέμπτη (13/6).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ νίκησε με βοήθεια

Στην κορυφή της Super League ανέβηκε η ΑΕΚ, επικρατώντας 2-0 του Βόλου σε ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version