Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Με καρδιά Πρωταθλητή!

Δημοφιλή

Για την 2η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας τα Τρίκαλα, των οποίων και επικράτησε με 2-1, με γκολ της Χέλμβαλ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων! Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε με τις Νίχαους, Γκούνη, Αχμέντοβα, Δοϊρανλή, Κοσκερίδου, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Μήτκου, Γιαννακά, Καλέση και Χέλμβαλ.

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα 15 λεπτά, με τις δύο ομάδες κυρίως να αλληλοεξουδετερώνονται, ωστόσο στο 17ο λεπτό μετά από μία λάθος εκτίμηση της Αχμέντοβα, οι φιλοξενούμενες κέρδισαν πέναλτι, με την πρώην «ασπρόμαυρη» Γκιζέλα Μπετανκούρ, να ευστοχεί και να ανοίγει το σκορ.

Το γκολ αυτό ξύπνησε τις παίκτριες του Θαλή Θεοδωρίδη και πίεσαν πολύ τα Τρίκαλα, τα οποία τα έβαλαν στα περιοχή τους. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ Morris έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή της Γιαννακά, ισοφαρίζοντας στο 28ο λεπτό.

Ο Δικέφαλος μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους πίεσε ασφυκτικά για να πετύχει το 2-1, κερδίζοντας πάρα πολλά κόρνερ, ενώ είχε και δύο πολύ μεγάλες φάσεις, με ένα σουτ της Μήτκου στο 38′, το οποίο πέρασε λίγο άουτ και ένα φοβερό αριστερό σουτ της Στράντζαλη στο 32′, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ η Νάση (επίσης πρώην παίκτρια του ΠΑΟΚ) η οποία απέκρουσε με ανάποδο χέρι στο «παράθυρο» της εστίας. Έτσι, το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Ο ΠΑΟΚ Morris πίεζε στο δεύτερο μέρος για να πάρει το προβάδισμα και έχασε τεράστια ευκαιρία στο 58ο λεπτό για να κάνει το 2-1, με την Χέλμβαλ να κάνει πολύ ωραία προσπάθεια από τα δεξιά, έδωσε πάσα στην Καλέση, η οποία όμως πλάσαρε πάνω στην Νάση, η οποία απέκρουσε.

Στο 74′ ο Δικέφαλος κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, το οποίο εκτέλεσε η Στράντζαλη, με την Νάση να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 84′ η Παπαδοπούλου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, περίπου στο ύψος του πέναλτι, όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δοκάρι σε κόρνερ.

Η λύτρωση για τον ΠΑΟΚ Morris ήρθε στο 94′, αφού σε ένα γέμισμα μέσα στην περιοχή, η Παπαδοπούλου πήρε την κεφαλιά, αυτή κατέληξε στο αριστερό δοκάρι της Νάση, ωστόσο η Χέλμβαλ ήρθε και πλάσαρε σε κενή εστία και έκανε το 2-1, χαρίζοντας τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της!

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, όπου θα αντιμετωπίσει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, την ομάδα της ΡΕΑ.

ΠΑΟΚ Morris – Τρίκαλα: 2-1

Τα γκολ: Γιαννακά (28′) Χέλμβαλ (94′) – Μπετανκούρ (19′, πεν.)

Ημίχρονο: 1-1

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ Morris (Θεοδωρίδης): Νίχαους, Γκούνη (71′ Κιουρεξίδου), Αχμέντοβα, Δοϊρανλή (81′ Γιοβάννη), Κοσκερίδου (63′ Τζούρτζεβιτς), Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη (81′ Μπασούρη), Μήτκου, Γιαννακά, Καλέση (63′ Παπαδοπούλου), Χέλμβαλ.


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία