Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Με νέα πρόσωπα η «πρώτη» του ΠΑΟΚ

Λίγες ανάσες ακόμη απομένουν για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ πριν το πρώτο του «ραντεβού» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου δεδομένου πως στις 20 Ιουνίου 2024 αναμένεται να εκκινήσει ο κύκλος της θερινής προετοιμασίας. Συνεπώς, η Θεσσαλονίκη ολοένα και υποδέχεται εκ νέου τους ασπρόμαυρους που είτε ταξίδεψαν στις πατρίδες τους είτε σε εξωτικά μέρη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Νέο πρόσωπο στην ανανεωμένη συνάντηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, ο Μαντί Καμαρά που συμφώνησε πλήρως με τον ΠΑΟΚ για συμβόλαιο τριετίας και ετήσιες απολαβές ύψους 1.2 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (19/06) προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στον ΠΑΟΚ. Άλλη μία νέα παρουσία στο ασπρόμαυρο ρόστερ, ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης, ο οποίος προ λίγων ημερών πέρασε ιατρικά και ανακοινώθηκε από τον Δικέφαλο.

Υπενθυμίζεται πως στους ποδοσφαιριστές που είχαν διεθνείς υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα αναμένεται να δοθεί εξτρά άδεια και συνεπώς θα ενσωματωθούν εν συνεχεία στην προετοιμασία. Ο λόγος για τους Κίριλ Ντεσποντοφ, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Χάρη Τσιγγάρα που έδωσαν φιλικές αναμετρήσεις με τις εθνικές Βουλγαρίας και Ελλάδας, έχοντας επωφεληθεί από άδεια μερικές ημέρες ακόμη. Διαφορετική, ωστόσο, είναι η περίπτωση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς που δεδομένου πως αναμένεται να ενσωματωθεί στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο Euro 2024 κάτι του θα εξαρτηθεί από την πορεία των «πλάβι» στο μεγάλο ποδοσφαιρικό «ραντεβού» του καλοκαιριού.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version