Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Με νίκη ξεκίνησε η εποχή Σλοτ στην Λίβερπουλ

Δημοφιλή

Στο πρώτο παιχνίδι με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο της η Λίβερπουλ επικράτησε εκτός έδρας με 0-2 της Ίπσουιτς, με τον Μο Σαλάχ να κάνει πράγματα και θαύματα (γκολ+ασιστ).
Με show από τον Μοχάμεντ Σαλάχ ο οποίος είχε ασίστ και γκολ, η Λίβερπουλ νίκησε με 2-0 εκτός έδρας την Ίπσουιτς, στο ντεμπούτο του Άρνε Σλοτ στην τεχνική ηγεσία των «reds».

Ο Ολλανδός κόουτς έγινε έτσι ο πρώτος προπονητής της Λίβερπουλ τον 21ο αιώνα που ξεκινάει με νίκη στο πρώτο του ματς στην Premier League, ενώ ο Μοχάμεντ Σαλάχ συνέχισε το φοβερό ρεκόρ του στις πρεμιέρες. Ως αλλαγή πέρασε στο 79ο λεπτό του ματς ο Κώστας Τσιμίκας.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς κάποια μεγάλη φάση, με τη Λίβερπουλ να ψάχνει ρυθμό. Η Ίπσουιτς στάθηκε καλά κλείνοντας τους χώρους και ψάχνοντας τις στιγμές της στην κόντρα. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Κονατέ αντικατέστησε τον Κουάνσα, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού.

Στο δεύτερο 45λεπτο βέβαια, η Λίβερπουλ… μεταμορφώθηκε, πάτησε το γκάζι και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους. Στο 60′ ο Άρνολντ έκανε εξαιρετική κάθετη στον Σαλάχ εκείνος έδωσε στον Ζότα και ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ του αγώνα. Όμως η ομάδα του Σλοτ δεν σταμάτησε εκεί, ο Αιγύπτιος εξτρέμ συνεργάστηκε άψογα με τον Σόμποσλαϊ και από κοντά έκανε το 2-0 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το 9ο γκολ του Σαλάχ σε πρεμιέρες της Premier League, τα περισσότερα από κάθε άλλον ξεπερνώντας τους Λάμπαρντ, Ρούνεϊ και Σίρερ.

Ίπσουιτς: Γουόλτον, Τουανζέμπε (74’ Σμόντικς), Γούλφεντεν, Γκριβς, Ντέιβις, Λουόνγκο (65’ Τέιλορ), Μόρσι, Μπερνς (57’ Τζόνσον), Τσάπλιν (65’ Χάρνες), Χάτσινσον, Ντέλαπ (74’ Αλ-Χάμαντι)

Λίβερπουλ: Άλισον, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ (76’ Μπράντλεϊ), Κουάνσα (46’ Κονατέ), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (79’ Τσιμίκας), Μακ Άλιστερ, Γκράφενμπεχ, Σόσμποσλαϊ, Σαλάχ, Ντίας, Ζότα (79’ Χάκπο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αποφασίζει για αποστολή-ενδεκάδα ο Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ σήμερα 20/9 θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Βόλο, που θα διεξαχθεί...

Στην ίδια κατηγορία