Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Με πενταετή φυλάκιση απειλείται ο Κάρλο Αντσελότι

Δημοφιλή

Ο Κάρλο Αντσελότι κατηγορείται από τις ισπανικές αρχές ότι διέπραξε δύο φορολογικά αδικήματα κατά την πρώτη του θητεία ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, μεταξύ 2013 και 2015.

Πιο συγκεκριμένα, η κατηγορία που βαραίνει τον Ιταλό προπονητή είναι ότι απέκρυψε ένα εκατομμύριο ευρώ κατά την περίοδο 2014-15.

Από την πλευρά του, ο Αντσελότι παραδέχθηκε ότι είχε κακές συμβουλές τότε από τους φορολογικούς του συμβούλους. Ειδικότερα, ναι μεν είχε δηλώσει κανονικά τα χρήματα που έλαβε από τη Ρεάλ Μαδρίτης τόσο το 2014, είναι ωστόσο κατηγορούμενος για το ότι δεν δήλωσε 386.000 ευρώ το 2014 και 675.000 το 2015. Γι’ αυτό το λόγο κατηγορείται για δύο αδικήματα και ζητείται η επιβολή ποινής πενταετούς φυλάκισης.

Ας σημειωθεί ότι αυτή η πρακτική (απόκρυψη εσόδων από τα δικαιώματα εικόνας) αποδεικνύεται σύνηθες φαινόμενο στο ισπανικό ποδόσφαιρο, όπως επίσης και το ότι ο Αντσελότι είχε βγει… καθαρός ως τώρα από άλλη έρευνα της οικονομικής αστυνομίας και των φορολογικών αρχών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία