Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Με σοβαρότητα για την πρόκριση

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (21/12, 16:30) στο Σπίτι του Χάντμπολ την ΕΣΝ Βριλησσίων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Δικέφαλος ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδος, έχοντας ως στόχο να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορεί. Ύστερα από το «διπλό» και στην Δράμα, ο ΠΑΟΚ μετράει τρία σερί θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, και επιστρέφει «σπίτι» του, με στόχο να πάρει την πρόκριση στην προημιτελική φάση.

Σήμερα έρχεται αντιμέτωπος με τα Βριλήσσια, τα οποία μετά την ισοπαλία κόντρα στην Δράμα, έφεραν νέα ισοπαλία, αυτή τη φορά κόντρα στον Ιωνικό, και αγνοούν τη νίκη για τέσσερα παιχνίδια, όσον αφορά το πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV. Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Οι δηλώσεις του προπονητή, Παναγιώτη Γούσιου, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη το πρώτο μισό της σεζόν, ώστε να διατηρηθούμε μέσα και στους δύο στόχους μας. Το Κύπελλο είναι ένας διαφορετικός θεσμός, και πάντα ένα νοκ-άουτ παιχνίδι κρύβει ιδιαιτερότητες. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε τη νίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση».



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία