Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Με στόχο ένα ακόμα τρίποντο

Δημοφιλή

Για την 2η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ φιλοξενεί στο γήπεδο της Τούμπας τον Παναιτωλικό και θέλει να κάνει το δύο στα δύο, παίρνοντας ακόμα ένα τρίποντο στην έδρα του.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος επικράτησε δύσκολα του Πανσερραϊκού με 3-2 και προέρχεται από την ευρεία νίκη απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς με 4-0, που τον βάζει με το ένα πόδι στο League Phase του Europa League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές προσώπων στο αρχικό σχήμα, έτσι ώστε να φρεσκάρει την ενδεκάδα του ενόψει της ρεβάνς στην Ιρλανδία.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπράντον Τόμας, καθώς η μαγνητική του Ισπανού έδειξε πως υπέστη κάκωση στην δεξιά ποδοκνημική, με το διάστημα απουσίας του να υπολογίζεται σε μία εβδομάδα. Απών θα είναι και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, που αποχαιρέτησε την Τούμπα στο ματς με την Σάμροκ και ετοιμάζει πλέον τις βαλίτσες του για Βόλφσμπουργκ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Μιχαηλίδης , Νάσμπεργκ , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Θυμιάνης , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Τισουντάλι, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τσάλοφ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναιτωλικός έρχεται στην Τούμπα μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Λαμία (2-1) και θέλει να βάλει δύσκολα στους «ασπρόμαυρους» για να εξαφαλίσει τους πρώτους βαθμούς της σεζόν.

Ο Γιάννης Πετράκης είδε τον Μλάντεν να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν ο Σιέλης που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς και οι Μπακάκης, Ρόα, Πάλμα, Στάγιτς που δεν είναι 100% έτοιμοι.

Η αποστολή του Παναιτωλικού:

Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Τσελίκοβιτς, Τσάβες, Ντίαζ, Γαλιάτσος, Κακιώνης, Κοντούρης, Λαχούντ, Λιάβας, Λομόνακο, Λουίς, Μαϊντέβατς, Μάνος, Μαυρίας, Μλάντεν, Νικολάου, Παντελάκης, Πέρεθ, Στεργιάκης, Τορεχόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Πετρόπουλο (Αρκαδίας) και Καραλή (Ηλείας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Τσιάρας Παναγιώτης (Καβάλας), με τον Κουμπαράκη (Κυκλάδων) να βρίσκεται στο VAR, ενώ AVAR ορίστηκε ο Νιδριώτης (Αθηνών).

Η σέντρα στο γήπεδο της Τούμπας είναι προγραμματισμένη στις 20:30 και ο αγώνας θα μεταδωθεί ζωντανά από το Novasports Prime.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η άνετη νίκη της Ρίγας και οι… άλλοι

Ακόμα μια εύκολη νίκη για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο League Phase του Europa League, Ρίγας, η οποία επικράτησε...

Στην ίδια κατηγορία