Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Με το… διπλό ΠΑΟΚάρα»

Δημοφιλή

Αφορμή δοθείσης από την εκτός έδρας υποχρέωση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κατόπιν της εξασφάλισης της παρουσίας του στο League Phase του UEFA Europa League με δεύτερη επικράτηση επί της Σάμροκ Ρόβερς, ο ΑΣ ΠΑΟΚ σε επίσημη τοποθέτησή του αναφέρθηκε στο σημερινό (01.09) αγώνα. «Το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις, θέλοντας να κάνει το 3Χ3 στο πρωτάθλημα» επισήμανε μεταξύ άλλων σε μία έξοδο που οι «ασπρόμαυροι» στερούνται τις υπηρεσίες των Τάισον και Μπράντον Τόμας.

Από πλευράς «ασπρόμαυρου» ΑΣ ενόψει του Ατρόμητος-ΠΑΟΚ τονίζεται χαρακτηριστικά ότι:

«Για την τρίτη αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30, τον Ατρόμητο.

Ο Δικέφαλος επέκτεινε το νικηφόρο σερί του στους τέσσερις αγώνες, με τη νίκη-πρόκριση επί της Σάμροκ Ρόβερς με 0-2 και την είσοδο στους ομίλους του UEFA Europa League. Πλέον, το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις, θέλοντας να κάνει το 3Χ3 στο πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Novasports Prime».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία