Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

«Με το… διπλό ΠΑΟΚάρα»

Δημοφιλή

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ για το League Phase του UEFA Europa League ξεκινάει από την Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Γαλατασαράι, με τους «ασπρόμαυρους» να ολοκληρώνουν τον κύκλο προετοιμασίας τους χωρίς τους Μπράντον Τόμας-Αντώνη Τσιφτσή εν αναμονή του πυρήνα οπαδών τους που πριν λίγες ώρες βρισκόταν στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας με φόντο τη σημερινή μάχη στο RAMS Park. Ορμώμενος από την επιστροφή του Δικεφάλου στην εν λόγω ευρωπαϊκή διοργάνωση, ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του έδωσε το «στίγμα» του, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων την ιδιαιτερότητα της σημερινής (25.09) εκτός έδρας δοκιμασίας.

Από πλευράς ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του με φόντο το Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ επισημαίνεται πως: «Για την 1η αγωνιστική του League Stage του UEFA Europa League, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:00, την Γαλατάσαραϊ.

Ο Δικέφαλος ξεκινάει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του στο League Stage του Europa League, έχοντας μπροστά του ένα ιδιαίτερο παιχνίδι στην Πόλη, την οποία ξεκίνησε η ιδέα του ΠΑΟΚ. Έχοντας μαζί του και τον Κόσμο του, το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο, ξεκινώντας με το… δεξί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αγγλικές «ματιές» στο Γαλατά-ΠΑΟΚ

Σκάουτερς από το κορυφαίο επίπεδο είναι προγραμματισμένο να βρεθούν στο Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ προκειμένου να «σκανάρουν» το έμψυχο υλικό των δύο...

Στην ίδια κατηγορία