Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Με τον κόσμο στο πλευρό του στο Βέλγιο ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ στο Europe Cup ξεκινά στις 9/10 με την Λίμπουργκ, με τους «ασπρόμαυρους» να εξασφαλίζουν εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων τους, που θέλουν να κάνουν το ταξίδι στο Βέλγιο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση- ενημέρωση του μπασκετικού Δικεφάλου:

«Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ mateco στο FIBA Europe Cup θα ξεκινήσει από το Βέλγιο. Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024, η ομάδα μας θα αγωνιστεί στην πόλη Hasselt, απέναντι στην γηπεδούχο Hubo Limburg United. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:30 – τοπική ώρα (21:30 ώρα Ελλάδας) και στο «Sporthal Alverberg» θα υπάρχουν και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, για τους οποίους έχει ήδη δεσμευτεί η θύρα Α, από την γηπεδούχο ομάδα.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τη Hubo Limbourg United, μπορούν και πρέπει να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους Online από τη διεύθυνση… https://shop.twelveticketing.eu/event/hubo-limburg-united-paok-copy-ww68h3

Τα εισιτήρια για την θύρα Α (φιλοξενουμένων), σύμφωνα με την ενημέρωση της γηπεδούχου ομάδας, κοστίζουν 12,5 euro για τους ενήλικες και 10 euro για παιδιά 13-18 ετών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης του ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα ο Γίρι Παβλένκα! (video)

Με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γίρι Παβλένκα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το απόγευμα της Δευτέρας (30/9). Μάλιστα, οι...

Στην ίδια κατηγορία