Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Με Τσάλοφ και Βιεϊρίνια ξεκινά ο ΠΑΟΚ – «Πρώτη» για Τσιφτσή (pic)

Δημοφιλή

Στις 20:00 είναι προγραμματισμένη η σέντρα της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός για την 1η αγωνιστική της Super League. Ο Δικέφαλος θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ στοχεύει στο back to back στις κατακτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μία ώρα πριν από τη σέντρα γνωστοποιήθηκε η αρχική σύνθεση του ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δίνει φανέλα βασικού στον Αντώνη Τσιφτσή, με δεδομένη την απουσία του Ντομινίκ Κοτάρσκι από την αποστολή των «ασπρόμαυρων». Εκτός αποστολής, παράλληλα, έμειναν οι Μπάμπα, Ότο, Τάισον, αλλά και ο τιμωρημένος Μιχαηλίδης.

Ειδικότερα, κάτω από την εστία του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται ο Τσιφτσής στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου. Η αμυντική τετράδα αποτελείται από τους Σοάρες, Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα και Βιεϊρίνια. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Οζντόεφ και Σβαμπ, ενώ μπροστά τους σε θέση «10» θα βρίσκεται ο Μουργκ. Στην αριστερή πτέρυγα θα ξεκινήσει ο Κωνσταντέλιας, ενώ δεξιά θα βρίσκεται ο Ζίβκοβιτς. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Φέντορ Τσάλοφ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Κουλιεράκης, Θυμιάνης, Καμαρά, Τισουντάλι, Σορετίρε, Ντεσπόντοφ, Μπράντον

Δείτε παρακάτω την αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μπάρτλεϊ: «Η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση, πάμε για την πρόκριση»

Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και ο Frank Bartley εκτός του ότι με 27 πόντους ήταν ο...

Στην ίδια κατηγορία