Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι!

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Γ.Σ. Περιστερίου εκτός έδρας με 4-10, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, σκοράροντας με την Καρυπίδου Η., 0-1, ενώ η Καρυπίδου Μ. διπλασίασε τα τέρματα του Δικεφάλου, 0-2. Οι γηπεδούχες μείωσαν σε 1-2, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του πρώτου οκταλέπτου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος πήρε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων, βρίσκοντας τέρμα στο πρόσωπο της Τζελέπη, 1-3, ενώ η Φραγκιά αύξησε το «ασπρόμαυρο» προβάδισμα στα τρία τέρματα, 1-4. Το Περιστέρι μείωσε σε 2-4, με αυτό να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, οι «ασπρόμαυρες» μπήκαν καλύτερα στην πισίνα, σκοράροντας δύο τέρματα με τις Καρυπίδου Η. και Καρυπίδου Μ., 2-6, ενώ η Πουστινίκοβα αύξησε περισσότερο την διαφορά, 2-7. Το Περιστέρι απάντησε με 2-0 σερί, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του τρίτου οκταλέπτου, 4-7. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ «έσφιξε» την άμυνα του, κρατώντας στο μηδέν τις γηπεδούχες. Με Φραγκιά και Παρασκευοπούλου ο Δικέφαλος έδωσε μεγάλες διαστάσεις στη νίκη του, 4-9, με την Καρυπίδου Μ. να υπογράφει το τελικό 4-10.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 16:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, κόντρα στο ΝΟ Λάρισας.

Τα οκτάλεπτα: 1-2. 1-2, 2-3, 0-3

ΠΑΟΚ (Βέργος): Σύκα-Λεριώτη, Μπίκου, Πουστινίκοβα 1, Τζελέπη 1, Καρυπίδου Σ. 2, Παρασκευοπούλου 1, Γραικού, Λαμπρούση, Φραγκιά 2, Ντόνα, Στόγιου, Μουρατίδου, Τζούρκα, Καρυπίδου Β. 3.



Τελευταία νέα

Στο επίκεντρο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τουρκία

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη πλησιάζει και στην Τουρκία ένα σημαντικό θέμα συζήτησης είναι οι...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version