Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Μεγάλος διαγωνισμός Continental “Track Driving Days”

Δημοφιλή

Ο διαγωνισμός με τίτλο “Track Driving Days” στέλνει 6 τυχερούς νικητές στο κέντρο ασφαλούς οδήγησης “Driving Academy” για να μάθουν τα μυστικά της ασφαλούς και γρήγορης οδήγησης.

Σκοπός του διαγωνισμού που διοργανώνει η ΕΜΑ ΑΕ – Continental Ελαστικά είναι να μας ευαισθητοποιήσει, σε θέματα που αφορούν στη μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και να μας ενημερώσει για τον φιλόδοξο αλλά εξίσου ρεαλιστικό στόχο της Continental, να συμβάλλει στη μείωση των θανατηφόρων ατυχημάτων στους δρόμους.

Ο διαγωνισμός “Track Driving Days”, τρέχει ήδη, μέσα από ανάρτηση στην ιστοσελίδας της Continental στο Facebook και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Αυγούστου 2024. Οι νικητές θα αναδειχθούν με κλήρωση, από τις έγκυρες συμμετοχές και τα μαθήματα θα γίνουν στις 22 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, ένας από τους 6 τυχερούς νικητές θα κερδίσει μια τετράδα καινούργιων ελαστικών, ως extra δώρο που θα προκύψει μετά από quiz οδηγικών γνώσεων, την ημέρα των μαθημάτων.

Διαβάστε περισσότερα:

https://trcoff.gr/news/continental-track-driving-days

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία