Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μεντόσα: «Παράδειγμα για τους υπόλοιπους συλλόγους ο ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Στα προπονητικά προγράμματα του ΠΑΟΚ εστίασε ο αναλυτής της UEFA, Πέδρο Μεντόσα, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος αποτελεί παράδειγμα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μεντόσα ανέβασε ένα βίντεο από κάποια στιγμιότυπα της προπόνησης των «ασπρόμαυρων» στο Χορστ της Ολλανδίας και αποθέωσε το προπονητικό τιμ του Δικεφάλου λέγοντας: « Ο ΠΑΟΚ (πρωταθλητής Ελλάδας) δημοσιεύει υλικό από την προπόνηση με εκληκτικά πλάνα. Ένα ωραίο παράδειγμα για όλους τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους».

Δεδομένα το βασικό σκέλος της προετοιμασίας για το αγωνιστικό τμήμα φαντάζει ιδιαιτέρως απαιτητικό με διπλά προγράμματα προπονήσεων και έμφαση στην τακτική προσέγγιση ενόψει των πρώτων επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, την κυκλοφορία της μπάλας και τις στατικές φάσεις. Ο συντονισμός των «ασπρόμαυρων» σε συνάρτηση με το περιεχόμενο των προπονήσεων αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στο εξωτερικό, με τον Πέδρο Μεντόσα να καταπιάνεται με τα προγράμματα του προπονητικού τιμ του ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία