Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Μέσα για Ελλάδα ο Χάρι Κέιν

Δημοφιλή

Η αγγλική ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι οι Γκιμπς-Ουάιτ, Μέινου και Κόνσα δεν θα είναι διαθέσιμοι για το ματς με την Ελλάδα την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Χάρι Κέιν θα βρεθεί απέναντι στην Εθνική Ελλάδας, αλλά όχι και τρεις συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αγγλικής ομοσπονδίας οι Μόργκαν Γκιμπς-Ουάιτ, Εζρί Κόνσα και Κόμπι Μέινου θα χάσουν τα ματς του Nations League την ερχόμενη Πέμπτη με την Ελλάδα και την Κυριακή με τη Φινλανδία στο Ελσίνσκι.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Οι τρεις παίκτες υποφέρουν από τραυματισμούς που είχαν με τους αντίστοιχους συλλόγους τους το Σαββατοκύριακο και αποκλείστηκαν από τους αγώνες του UEFA Nations League των Three Lions με την Ελλάδα και τη Φινλανδία.

Οι υπόλοιποι 22 παίκτες βρίσκονται στο St. George’s Park χωρίς να προγραμματίζονται περαιτέρω προσθήκες αυτή τη στιγμή.

Η Αγγλία υποδέχεται την Ελλάδα στο Wembley την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου (19:45 έναρξη) πριν ταξιδέψει στο Ελσίνκι για να αντιμετωπίσει τη Φινλανδία την Κυριακή 13 Οκτωβρίου (17:00 έναρξη)».

Νωρίτερα, όπως αναφέραμε, υπήρξε λήξη συναγερμού στην Αγγλία για τον Χάρι Κέιν.

Ο διεθνής φορ, όπως ενημέρωσε η Μπάγερν, δεν έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό όπως φάνηκε από τις εξετάσεις που έκανε στην πατρίδα του και θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Πέμπτης στο Γουέμπλεϊ με την Εθνική μας, για την τρίτη αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία του Nations League.

«Ο Χάρι Κέιν είναι καλά. Οι εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο της FA επιβεβαιώνουν ότι ο Χάρι δεν έχει μυϊκό τραυματισμό μετά την αλλαγή του στον αγώνα της Κυριακής με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης».

Ο Χάρι Κέιν να θυμίσουμε ότι αντικαταστάθηκε στο 72’, λόγω τραυματισμού στην ισοπαλία της Μπάγερν στη Φρανκφούρτη. Στο παρελθόν είχε παραπονεθεί για προβλήματα στον μηρό. Αλλά όπως φαίνεται είναι υγιής και θα αγωνιστεί την Πέμπτη με την Ελλάδα και την Κυριακή εκτός έδρας με τη Φινλανδία.

Στα αγγλικά ΜΜΕ τονίζεται ότι ο Κέιν εμφανίστηκε χαμογελαστός στο ξενοδοχείο «St George’s Park», όπου κατέλυσε η αποστολή της Αγγλίας. Ο προσωρινός προπονητής της Αγγλίας Λι Κάρσλεϊ είδε με ικανοποίηση τον έμπειρο φορ, ο οποίος μάλιστα είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ο Μπέλιγχαμ που ήταν εκτός στα προηγούμενα ματς, έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό κι επίσης θα παίξει υπό τις οδηγίες του Κάρσλεϊ κόντρα στην Ελλάδα. Στην Αγγλία υπήρχαν ανησυχίες και για το δίδυμο της Τσέλσι Νόνι Μαντουέκε και Λιβάι Κόλγουιλ, μετά τον αγώνα της Κυριακής στην Premier League εναντίον της Νότιγχαμ, αλλά ήταν και οι δύο παρόντες στο Staffordshire.

Το αστέρι της Τότεναμ, Ντόμινικ Σολάνκε, παράλληλα, ο οποίος έλαβε την πρώτη του κλήση στην Αγγλία έπειτα από επτά χρόνια ήταν χαρούμενος για την επιστροφή του και δήλωσε ανυπόμονος για το ματς με την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο Σβαμπ το έπιασε από εκεί που το άφησε

Ο Στέφαν Σβαμπ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το 0-2 του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, με τον...

Στην ίδια κατηγορία