Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Μέσα» και ο Ρ. Σοάρες

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Ράφα Σοάρες που αποτέλεσε έναν από τους απόντες για τον Ράζβαν Λουτσέσκου κατά την εκκίνηση του κύκλου προετοιμασίας πριν τις πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ευρώπη και Ελλάδα. Ο Ισπανός αριστερός οπισθοφύλακας κατόπιν του γάμου του που έλαβε χώρα στο Πόρτο, ταξίδεψε σε εξωτικούς προορισμούς των Ηνωμένων Πολιτειών και πλέον τίθεται εκ νέου στη διάθεση των «ασπρόμαυρων».

«Ο Ράφα Σοάρες εντάχθηκε το απόγευμα στην ομάδα» επισημάνθηκε από πλευράς ασπρόμαυρης ΠΑΕ συμπληρώνοντας αναφορικά με τον Γιάννη Κωνσταντέλια ότι «προπονήθηκε το πρωί κι εξασφάλισε ειδική άδεια για το απόγευμα και την αυριανή ημέρα, λόγω οικογενειακού θέματος». Από εκεί και πέρα, οι διεθνείς Κωνσταντίνος ΚουλιεράκηςΧάρης Τσιγγάρας και Κίριλ Ντεσπόντοφ επιστρέφουν την ερχόμενη εβδομάδα. Απεναντίας, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αναμένεται να επιστρέψει εκ νέου στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την εθνική Σερβίας στο Euro κάτι που σημαίνει πως η ενσωμάτωσή του στον ΠΑΟΚ εξαρτάται από την πορεία των «πλάβι».

Διαφορετική φαντάζει η περίπτωση του Τάισον δεδομένου πως όπως επισημάνθηκε χαρακτηριστικά στο επίσημο training report εξασφάλισε ειδική άδεια και συνεπώς παρατείνεται η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version