Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Μέσα» ο Σάστρε για Παναθηναϊκό

Μοναδικός «απών» για τον Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (15.09) παραμένει ο Μπράντον Τόμας συνεχίζοντας θεραπεία δεδομένου πως ο Ζόαν Σάστρε επέστρεψε σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς κατόπιν της ίωσης από την οποία προσβλήθηκε και τον έθεσε εκτός της χθεσινής (09.09) προπόνησης. Την Τρίτη (10.09) το βάρος έπεσε στο τακτικό κομμάτι, με τις περισσότερες ασκήσεις να αφορούν την κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό διπλό.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι: «Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση συνεχίζεται, μαζί με την προετοιμασία της ομάδας για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Την Τρίτη (10.09) το βάρος έπεσε στο τακτικό κομμάτι, με τις περισσότερες ασκήσεις να αφορούν την κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό διπλό. Ο Ζόαν Σάστρε επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, με τον Μπράντον Τόμας να είναι ο μοναδικός παίκτης που έμεινε εκτός. Ο Ισπανός συνεχίζει θεραπεία προκείμενου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Την Τετάρτη (11.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version