Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

«Μετά τη Βαλένθια και η Σεβίλλη για Μπρέιθγουεϊτ»

Δημοφιλή

Σε «ξέσπασμα» κατά της Εσπανιόλ προχώρησε ο Νο1 μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ για τη γραμμή κρούσης, Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, επισημαίνοντας κατόπιν της εξασφάλισης της ανόδου του ισπανικού κλαμπ στα σαλόνια της La Liga ότι «να δούμε εάν θέλουν να συνεχίσω στην ομάδα. Γιατί η πρόταση που μου έκαναν έναν χρόνο πριν έδειξε ότι δεν υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό μου». Όπως γίνεται αντιληπτό, με δεδομένη τη λήξη του συμβολαίου του, διάφορες ομάδες τον έχουν τοποθετήσει στη λίστα τους ως επιλογή για την επιθετική τους γραμμή.

Εκτός από τη Βαλένθια για την περίπτωση του μεταγραφικού στόχου του ΠΑΟΚ φαίνεται πως ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ενδεικτικό πως τις τελευταίες ώρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους στη χώρα της Ιβηρικής δημοσιεύματα που τοποθετούν τον έμπειρο Δανό στο στόχαστρο και της Σεβίλλης, μεταξύ άλλων. Τα δημοσιεύματα από την Ανδαλουσία τονίζουν ότι «λόγω των οικονομικών συνθηκών, ο σύλλογος θα κινηθεί σε μια αγορά χαμηλού κόστους όπως αυτή των ελεύθερων ή τον δανεικών».

Παράλληλα προσθέτουν ότι η περίπτωση του Δανού φορ ταιριάζει σε αυτό το προφίλ, αφού σύντομα θα μείνει ελεύθερος, και ως εκ τούτου έχει ήδη μπει στην «ατζέντα» της Σεβίλλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ρέμος: Πώς ξεκίνησε η έρευνα για φοροδιαφυγή και το ξέπλυμα χρήματος

Dεσμευμένη παραμένει η κινητή και ακίνητη περιουσία του γνωστού τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου από την Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου...

Στην ίδια κατηγορία