Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Μετά τον γάμο, επιστρέφει στη δράση ο Αντρίγια

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε την Παρασκευή (31.05) ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς προκειμένου να παντρευτεί την «εκλεκτή» της καρδιάς του και πλέον είναι έτοιμος να ξεκινήσει την προετοιμασία για το Euro 2024. Διακοπές με… εκπτώσεις για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό δεδομένου πως κατόπιν της σχετικής άδειας που εξασφάλισε, το Σάββατο αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Ο Σέρβος εξτρέμ του ΠΑΟΚ, όπως ήταν φυσικό απουσίασε από την πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Σερβίας, με τον ομοσπονδιακό προπονητή της, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, να συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ για τον γάμο του, τονίζοντας: «Είναι υπέροχο. Χρειάζεται το αίσθημα ότι έχουν περισσότερες ευθύνες στην ζωή τους πλέον σε όλα τα επίπεδα».

Άξιο αναφοράς πως οι Σέρβοι στις 4 Ιουνίου 2024 θα δώσουν φιλική αναμέτρηση με την Αυστρία, ενώ στις 8/6 θα πραγματοποιήσουν το τελευταίο τους φιλικό «τεστ» πριν την έναρξη του Euro κόντρα στη Σουηδία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Το… τείχος του Κοτάρσκι (video)

Τσαγκαράκης στο χορτάρι και Κουμπαράκης στο VAR επιχείρησαν να βάλουν «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ στον Βόλο, χαρίζοντας στα πρώτα δευτερόλεπτα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version