Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μετακομίζει στη Μίκρα ο ΠΑΟΚ

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ δεν θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στο PAOK Sports Arena, όπως συνέβη τα τελευταία χρόνια, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να ψάχνονται για έδρα στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Μετά το… σήριαλ με το ΔΑΚ Πολίχνης, που ήταν ο διακαής πόθος των «ασπρόμαυρων», έπεσε στο τραπέζι το ΔΑΚ Ευόσμου, όμως ούτε εκεί μπόρεσε να στεριώσει ο ΠΑΟΚ.

Ο χρόνος πίεσε τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι στην σημερινή (7/8) κλήρωση της Volley League γυναικών, έπρεπε να δηλώσουν την έδρα της ομάδας.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης πήραν ειδικό κλειδάριθμο, διότι και οι δύο ομάδες θα έχουν έδρα το κλειστό της Μίκρας. Πρέπει να τονιστεί πως μετά τα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής ομάδας γυναικών κόντρα στην Ελβετία, το ειδικό τάραφλεξ θα παραμείνει στη Μίκρα και έτσι το γήπεδο θα είναι 100% βολεϊκό.

Από την άλλη υπάρχει… πολυκοσμία στο γήπεδο, διότι εκεί θα αγωνίζονται τα τμήματα ανδρών και γυναικών του Άρη, αλλά και η ανδρική ομάδα του Ηρακλή.

Ωστόσο, από την στιγμή που υπήρχε κλειδάριθμος σε ΠΑΟΚ και Άρη, όταν θα παίζει εντός ο Δικέφαλος τότε οι «κιτρινόμαυρες» θα αγωνίζονται εκτός έδρας και το ανάποδο, ενώ για τα ανδρικά τμήματα του Άρη και του Ηρακλή είναι πιθανό οι αγώνες της Pre League ανδρών να γίνονται Κυριακή και οι αγώνες της Volley League γυναικών Σάββατο και έτσι φαίνεται πως το συγκεκριμένο πρόβλημα θα ξεπεραστεί εύκολα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version