Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Μετρημένες οι μέρες του Ρικιάρντο στην RB

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο δεν έπεισε τη Red Bull με τις εμφανίσεις του στην RB, με αποτέλεσμα να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο όταν αποχώρησε από τη McLaren τη διετία 2021-2022 δεν βρήκε θέση στο grid του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 για την επόμενη χρονιά.

Ο Αυστραλός περιορίστηκε ως τρίτος οδηγός της Red Bull για το πρώτο μέρος του 2023, ωστόσο στο GP της Ουγγαρίας του δόθηκε μία νέα ευκαιρία. Ο Ρικιάρντο αντικατέστησε τον Νικ Ντε Βρις στην AlphaTauri (νυν RB) και έτσι πήρε το εισιτήριο για τον «μαγικό κόσμο» της F1.

Οι εμφανίσεις του όμως δεν είναι καθόλου εντυπωσιακές σε σχέση με αυτές του ομόσταβλού του, Γιούκι Τσουνόντα, ο οποίος πριν από ένα μήνα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα και για το 2025.

Εδώ και καιρό η θέση του Ρικιάρντο κινδυνεύει και πλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα την χάσει εν όψει του επόμενου έτους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθώς ο σύμβουλος της Red Bull σε θέματα F1/motorsport, Χέλμουτ Μάρκο αποκάλυψε στην εφημερίδα kleinezeitung πως ο Λίαμ Λόσον θα βρίσκεται στο μονοθέσιο της RB.

«Οι μέτοχοι έχουν αποφασίσει πως η RB είναι μια junior ομάδα και πρέπει να δράσουμε αναλόγως. Ο στόχος αρχικά ήταν ο Ρικάρντο να είναι υποψήφιος για μια θέση στη Red Bull εάν είχε κάνει φοβερές εμφανίσεις. Η θέση αυτή ανήκει πλέον στον Σέρχιο Πέρες και το προηγούμενο πλάνο δεν ισχύει πλέον. Πρέπει να βάλουμε έναν νέο οδηγό στη δεύτερη ομάδα. Αυτός θα είναι ο Λίαμ Λόσον», ανέφερε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το deal του ΠΑΟΚ με Κεντζιόρα

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, ο Τόμας Κεντζιόρα ετοιμάζει βαλίτσες για το Χορστ της Ολλανδίας και αναμένεται να βρίσκεται εκεί το...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version