Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μια νέα εποχή στον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Οι Αποστόλος Παπαβασιλείου (φωτ.) και Δημήτρης Ταξίδης ανέλαβαν να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ Β στη Σούπερ Λιγκ 2 της νέας σεζόν, αντικαθιστώντας τον Αλέξη Αλεξιάδη στον πάγκο της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που οι Παπαβασιλείου και Ταξίδης θα συνεργαστούν, μια και για δύο συνεχόμενες σεζόν (2018-19 και 2019-20) είχαν την ευθύνη της καθοδήγησης της Κ-15 και της Κ-17 του ΠΑΟΚ αντίστοιχα (και οι δύο ομάδες είχαν αναδειχτεί πρωταθλήτριες στις κατηγορίες τους).

Αλλά και την περίοδο 2020-21 αμφότεροι ήταν στο επιτελείο της Κ-19 του Δικεφάλου με προπονητή τον Στέλιο Μαλεζά.

«Με τον Δημήτρη ξεκινήσαμε μαζί από την Κ-11, όταν και γνωριστήκαμε για πρώτη φορά. Μέσα από τη δουλειά τα καταφέραμε έτσι, ώστε η συνεργασία μας να είναι άριστη, να είμαστε φίλοι, έχει βοηθήσει ο ένας τον άλλον» είχε πει ο Παπαβασιλείου σε παλαιότερη συνέντευξή του στη FORZA, προσθέτοντας: «Νομίζω ότι από μόνος του ένας προπονητής δεν μπορεί να πετύχει πολλά, χρειάζεται να έχει ανθρώπους δίπλα του και να αλληλοϋποστηρίζονται και να εξελίσσονται».

Ο 41χρονος Απόστολος Παπαβασιλείου, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ, όπου φοίτησε -με υποτροφία-με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, αλλά και στη μυϊκή ενδυνάμωση και διατροφή, όντας κάτοχος διπλώματος UEFA A. Προτού αφοσιωθεί στην προπονητική (στον ΠΑΟΚ βρέθηκε να δουλεύει από το 2013), είχε κάνει καριέρα ως ποδοσφαιριστής, φτάνοντας μέχρι τη Γ’ Εθνική με την Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Ένας σοβαρός τραυματισμός στα δεκαπέντε του χρόνια, ανέκοψε βίαια την πορεία του, επιστρέφοντας αργότερα στην ενεργό δράση.

Ο Παπαβασιλείου επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μετά το περσινό… διάλειμμα, όπου βρέθηκε στην Αθήνα, αναλαμβάνοντας την Κ-17 του Παναθηναϊκού (την οδήγησε μέχρι το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος).

Ο 40χρονος Δημήτρης Ταξίδης, γεννημένος στο Βλαντικαβκάζ της Ρωσίας και σπουδές στο Ροστόφ, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A. Οντας για περισσότερα από δέκα χρόνια στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, τη σεζόν 2017-18 ήταν συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία στην Κ-19 του Δικεφάλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία