Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Μιλενκόσκι: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τίποτα να χάσει»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τον τρίτο ημιτελικό του πρωταθλήματος και θέλει μόνο τη νίκη για να κάνει το 3-0 στη σειρά, και να προκριθεί στους τελικούς. Το δικό του μήνυμα για το μεγάλο ντέρμπι έστειλε ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Γιόσκο Μιλενκόσκι, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του δεν είχε χρόνο να χαρεί την κατάκτηση του Κυπέλλου, και πως χρειάζεται να ξεχάσει τα όσα έγιναν στην Καλαμάτα, αφού η «σειρά δεν έχει τελειώσει», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Δεν είχαμε πολύ χρόνο να χαρούμε την κατάκτηση του Κυπέλλου, επειδή έχουμε μπροστά μας ένα άκρως σοβαρό παιχνίδι για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Έχουμε το πλεονέκτημα των δύο νικών, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η σειρά τελείωσε. Είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα για να εκπλήξει, δεν έχει τίποτα να χάσει και για αυτό θα τα δώσει όλα.

Θα χρειαστεί να είμαστε προσεκτικοί, να ξεχάσουμε ότι έγινε το Σαββατοκύριακο, και να ξεκινήσουμε από την αρχή, διότι κάθε παιχνίδι είναι μία ξεχωριστή ιστορία.

Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου και πιστεύω πως θα την έχουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τους κάνουμε χαρούμενους με μία ακόμα επιτυχία!».



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία