Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μίνι αύξηση στο μπάτζετ του μπασκετικού ΠΑΟΚ

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από το FORZAonline αναφορικά με το περιεχόμενο της συνέντευξης Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τις προσωπικές τοποθετήσεις του Θανάση Χατζόπουλου για τον Ιβάν Σαββίδη που «πριν μερικές ημέρες πήρα τις διαβεβαιώσεις πως δεν θα απαιτήσει τα χρήματά του πίσω», επισήμανε το χρέος των «ασπρόμαυρων» στην παρούσα φάση χωρίς να συμπεριλαμβάνει τις υποχρεώσεις του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παράλληλα αποκαλύψεις έγιναν και για το τι επιφυλάσσει το επόμενο διάστημα σε επίπεδο εξόφλησης και αξιοποίησης χρημάτων, με τον Θανάση Χατζόπουλο να τονίζει χαρακτηριστικά πως «το επόμενο διάστημα θα εξοφληθούν 2 ακόμα ρυθμίσεις που δίνουν μία ανάσα. Τα χρήματα αυτά πλέον δεν θα μπαίνουν στις ρυθμίσεις, θα μπουν στην ομάδα για να αυξηθεί το μπάτζετ».

Μία μίνι αύξηση της τάξεως των 100.000 ευρώ που προστίθενται στα ήδη 500.000 του αγωνιστικού τμήματος την περσινή αγωνιστική περίοδο και ανέρχονται πλέον στα 600.000 ευρώ ενόψει της επικείμενης σεζόν στη νέα προσπάθεια του ΠΑΟΚ με προπονητή τον Μάσιμο Καντσελιέρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version