Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μητέρα Τσαλόφ: «Όνειρό του το Champions League»

Ορμώμενη από τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ που επισημοποιήθηκε από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, η μητέρα του Φέντορ Τσάλοφ (σ.σ Ναταλία) επισήμανε στον ρωσικό Τύπο τα συναισθήματα που της δημιούργησε η αποχώρηση του γιου της για την Ελλάδα ενώ συγχρόνως τόνισε ότι παρακολουθεί στενά τα ΜΜΕ της χώρας μας προκειμένου να μαθαίνει τις τελευταίες εξελίξεις που τον αφορούν. «Ως μητέρα ανησυχώ για εκείνον, το όνειρό του είναι να αγωνιστεί στο Champions League» φρόντισε να σχολιάσει σε πρόσφατες τοποθετήσεις της σύμφωνα με το KP Sport.

Με ποιο συναίσθημα αφήνεις τον γιο σου να πάει στην Ελλάδα;

«Φυσικά ως μητέρα, ανησυχώ. Το να αφήνεις τα παιδιά να φύγουν όμως είναι πάντα συναρπαστικό. Λοιπόν, με ενθουσιασμό και ελπίδα, ας το θέσουμε έτσι.

Ονειρευόταν ο Φέντορ να παίξει στο εξωτερικό;

«Ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, ήθελε να παίξει στο Champions League».

Έγινε δεκτός από τους οπαδούς;

«Ναι. Κοίταξα τις μεταφράσεις. Κανείς δεν γράφει: γιατί χρειαζόμαστε αυτόν τον Ρώσο; Όλοι γράφουν μόνο για την έλευσή του».

Ρίχνοντας κανείς μία «ματιά» στο βιογραφικό του νέου επιθετικού του ΠΑΟΚ διαπιστώνει πως αποχωρίστηκε τη Ρωσία μόλις για έξι μήνες δεδομένου του σύντομου περάσματός του από τη Βασιλεία (σ.σ δοκίμασε τόσο ελβετική σοκολάτα όσο και τυρί έχοντας την καλύτερη γνώμη), αφιερώνοντας την καριέρα του σε ρωσικά εδάφη, ωστόσο, ανά διαστήματα υπήρξαν «συνδέσεις» του ονόματός του με μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Συνεπώς, η επιλογή μετάβασής του στην Ελλάδα δε φαντάζει εύκολη για την οικογένειά του, ωστόσο, εναποθέτει πολλά σε εκείνον γνωρίζοντας τις φιλοδοξίες του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version